Login/Registracija

TEŠKO DA ĆE NEKO NADMAŠITI ovaj nastup: Ovo je NAJBOLJE OTPEVANA pesma u ZVEZDAMA GRANDA (VIDEO)

Šou „Zvezde Granda“ godinama obara rekorde, jedan je od najgledanijih na čitavom Balkanu i najpopularniji kada je reč o muzičkim takmičenjima. Mnoge današnje zvezde svoje prve  korake napravile su upravo u ovom talent šouu, a više hiljada talentovanih pevača, tada amatera okušalo je svoju sreću na Grandovoj sceni i kroz takmičenje stare pesme ponovo plasirale u orbitu. 


Gotovo svaka pesma koja se maestralno otpeva u ovom takmičenju postane ponovo popularna, ali se retko dešava da verzija takmičara postane traženija od samog originala. Međutim, to se desilo davne 2012/13, kada se u takmičenju pojavio Amar Jašarspahić Gile i maestralno izveo pesmu „Imam ljubav, ali kome da je dam“. 

Njegova verzija hita Peđe Medenice nadmašila je odavno original i danas broji čak 68 miliona pregleda na zvaničnom Jutjub kanalu emisije, što je ujedno i najgledaniji nastup u istoriji „Zvezda Granda“. 


Ovaj rekord teško da neko od takmičara može da obori, budući da naredni najgledaniji video iz takmičenja broji samo 21 milion na Jutjubu. A da je ovaj Giletov nastup osvojio sve govori i 8 hiljada komentara koji ujedinjeno tvrde da je ovo najbolje otpevana pesma ikada u „Zvezdama Granda“.

 „Kakva emocija ljudi. Hiljadu puta slušala, a svaki put kao da slušam prvi, čak i godinama kasnije“, “ Ovo se zove pevanje, ovo je pobednik“, „Nikada nisam videla i osetila da je neko sebe ovako dao u jednoj pesmi. Bravo, Gile“, „Ovo će zauvek ostati najbolje otpevana pesma i izvođenje ikoga ikada“, samo su neki od komentara na Giletov nastup iz „Zvezda Granda“.

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić