Login/Registracija

TEŠKI I BOLNI DANI ZA ANU Ljubav sa Mrkom počela na DAN ZALJUBLJENIH: „Bio mi je desna ruka“

Milutin Mrković preminio je sinoć u 79. godini, nakon što mu se zdrastveno stanje naglo pogoršalo. Političar i bivši ministar za isfrastrukturu i saobraćaj bio je dugogodišnji srčani bolesnik, a poslednjih godina lečio se na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, gde je i preminuo.

Iza sebe ostavio je suprugu Draganu i neutešnu pevačicu Anu Bekutu sa kojom je gotovo čitavu deceniju živeo i stvarao i za koju je isticao da je njegova najveća ljubav u životu.


Simpatije i ljubav između Mrke i Ane počele su februara 2012. godine na proslavi rođendana supruge Šabana Šaulića, Gordane Šaulić. Među brojnim zvanicama koje su došle na Šaulićev proslavu bili su i pevačica i nekadašnji ministar, a upravo su te večeri pred svima priznali da su zajedno.

U medijima su često govorili o svojoj ljubavi koja je počela baš na Dan zaljubljenih, kada su se na koncertu Vlade Georigieva prvi put i poljubili. Ali na početku veze izmišljeni novinski natpisi pravili su im probleme sa kojima su se oboje teško nosili.

Ja sam očekivala mir koji sam kasnije od njega dobila, jedno samopouzdanje, oslonac ali je bilo toliko nemira oko nas zbog naslova i novinara. To sam najbolje tih godina osetila na svojoj koži, nekako su ostavili gorak ukus u mojim ustima svi ti natpisi. Tek su zaćutali kada je Milutin dao ostavku na mesto ministra saobraćaja, što očito govori o tome da je to bio cilj, da sam ja bila kolateralna šteta, da je cilj bio on, da ode sa tog mesta. On je izračunao i proračuo da je najbolje to da uradi za nas da bismo dobili taj mir – ispričala je nedavno Ana u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i dodala da danas savršeno funkcionišu.

– On se više prilagodio meni, nego što sam ja njemu. On je čovek koji je prošao mnogo toga u životu, uvek nepogrešivo proceni situaciju, a ja sam od njega učila. On je prilagodljiv, kad voli voli i tu smo se našli – istakla je ona.


Zajedničkim životom u centru srpske prestonice slavili su i živeli ljubav, a zbog lošeg zdravstvenog stanja Mrka je bio prinuđen da smrša, te se često u medijima šalio da to čini zbog Ane. Govorio je kako bi i dalje kuburio sa kilogramima da nije bilo Bekute.

Imao sam 130 kilograma a sada imam 100 pa vi vidite- izjavio je nedavno, a se Ana nadovezala i otkrila da često zbog Mrke priprema zdrava i ukusna jela.

– Ne izlazim iz kuhinje ali je to najlepši način da potrošim dan. Uostalom, od moje hrane mršavimo jer jedemo samo ono što ja iznesem na sto- rekla je pevačica. 


Iako je bio u zakonitom braku sa suprugom Draganom, Mrka je Anu smatrao svojom ženom i najvećom ljubavi.

Ipak, oboje su govorili da ne planiraju ponovo da stanu na „ludi kamen“, a nedavno je sve iznenadio gest prosidbe koji se dogodio na jednoj proslavi (VIŠE O TOME OVDE). 

Podsetimo, Ana se danas dirljivim stihovima oprostila od svog voljenog Mrke, što možete da pogledate OVDE!

POGLEDAJTE i emisiju u kojoj je Mrkonjić pričao o svom životu

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić