Login/Registracija

TEŠKE REČI I NEZAPAMĆENI SKANDAL: Treći krug se ozbiljno ZAHUKTAO (VIDEO)

Iza nas je još jedno turbulentno veče koje je obeležila lavovska borba kandidata, ali i njihovih mentora.

Imali smo prilike da čujemo osamnaest kandidata koji su dali sve od sebe da ostvare svoj cilj i izbore se za dalji prolazak u „Zvezdama Granda“.

6280397abf4d94d21ed16dda40f8ab307f1a1b67

U odluci ko će dobiti priliku da ostvari svoj san nije bilo lako žiriju, ali ni Saši Popoviću koji je doneo konačnu odluku.

Veče su otvorili Stefan Tomić i Sanja Dimova, a na osnovu komentara žirija Popović je doneo jedan zaključak.

– E, moj Bosanac, gledam te od septembra od prve emisije kako si se „Pocecio“. Veruj mi samo te iz emisije u emisiju gledam kako si se „Posvetlanio“ to je neverovatno- bocnuo je Sale Bosketa, a zbog čega mu je ovo poručio obavezno pogledajte OVDE.

edf9d3119eaf0d4063dcf8f4c737cc51072832fa

Već tokom sledećeg duela, takmičari Zlatko Tole i Ljupka Arsovska izazvali su različite reakcije, ipak jedna osoba uspela je da im ukrade šou te je Popović odlučio da otvori audiciju za Žikinu emisiju „Nikad nije kasno“.

Ne može sve da bude tako bajno, došao je red i na svađu, a žiri je svojim komentarisanjem totalno izludeo Mariju Šerifović te je tražila Popoviću nešto što do sad niko nije.

– Kandidat broj 1 je rođen za zvezdu Granda, tako treba da izgleda zvezda, on je pojava. Što se tiče falinki to će mentor da popravi. A što se tiče momka broj 2, on je mene razgalio – izjavila je Ceca.

– Kakva je ovo pesma „Hej, nemački policajci“, drži, prži?! Ima ovde pesama koje ja u takmičenju ne bih pevao jer nisu takmičarske- zamerio je Boske repertoar Šerifovićkinog kandidata.

– Ja ovo ne mogu više. Šta ste vi njima konstruktivno rekli za ovih 30 minuta?! – upitala ih je Marija.

cbb70894ca99f65781448f6f12a301b4c0f93ba2

Nerešeni duel između Karolin Velkovski iz Milijevog tima i Ivane Dulić kojoj je mentor Ceca izazvao je oprečna mišljenja, a kao i uvek konačna odluka bila je na Saši Popoviću.

Na mukama je bio sudija, a kako se više puta isticalo da mu je Ražnatovićka miljenica Sale je ovoga puta bio u ozbiljnoj dilemi.

– Ajde tebe da vidimo picopevac! – dobacio mu je Bosanac, a sudija je nakon razmišljanja doneo neočekivanu odluku.

eadf3f0b1e7842edc85b6857ed6d6096488c89e2

Nisu bili samo sukobi između mentora, već i kandidata i njihove podrške u bekstejdžu.

Velika razlika u duelu između Dade Mešaljić i Mihaela Bestena usledila je nakon glasanja žirija, a celu situaciju dodatno je zakuvao Popović.

– Udala sam se i sad sam iz Tuzle! I sad se prezivam Mumić. Duša me boli što sam promenila prezime ali što se mora nije teško. Ali u takmičenju ostajem Mešaljić- rekla je takmičarka, a Saša je nakon njene izjave odmah uključio njenog supruga koji je izazvao mnogo reakcija nakon što je Dadi najavio razvod.

e14f1e8f6a34061752fdda516e603665a573a16e

Haosom se i nastavilo, budući da je usledio do sada neviđeni skandal kada su u žestoki okršaj nezapamćenih razmera ušli Ceca i Mili.

Kako samo Mili nije dao glas nijednoj devojci, Ceca ga je odmah napala – Sram te bilo! Ti si bre glup i sujetan! Ovakav glas da ne dobije šesticu. Da te bude sram, štetiš ovom detetu zbog ogromnog ega i bolesne sujete- vikala je Ceca na sav glas.

– Sujete prema kome? Ja nemam sujetu. Cela prva pesma je bila u falšu. Ja sam tebi bre ceo život ispravljao falševe. Ja sam ti producirao pevanje, valjda ja čujem. Ne bih nikad oštetio kandidata- branio se Mili.

Samo tri kandidata uspelo je da se plasira direktno u naredni krug, dok se u baražu našlo deset sjajnih vokala, a koja osmorka se izborila za prolazak iz baraža pogledajte OVDE.

Ukoliko niste ispratili sinoćna dešavanja, učinite to odmah klikom na video ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović