TERET SLAVE! Kosmajac priznao kako reaguje na lažne vesti o njemu, a evo šta mu NAJTEŽE pada! (VIDEO)

Stefan Petrović Kosmajac doživeo je veliki uspeh u prethodnoj sezoni „Zvezda Granda“, a nakon nekoliko godina takmičenja ovaj talentovani momak uspeo je da stigne do finala. Stefan je nedavno gostovao u emisiji „Grand magazin“ gde je pričao o svojim utiscima nakon takmičenja, ali i kako izgleda njegov život nakon uspeha koji je postigao u popularnom šou. Kosmajac je otkrio da ga ljudi prepoznaju gde god da se pojavi, ali i da ga stečena popularnost nije promenila.

KONAČNO FINALE Posle toliko godina Kosmajac se plasirao u sam vrh takmičenja, Nevenin napredak svi pohvalili (FOTO)

413bce334dc26090fcd94205aabc4cfde43a0977

Da slava ima i drugu stranu medalje, pevač je otkrio vrlo brzo, obzirom da su novine počele da pišu neistine o njemu. „Jedan dan mi je zazvonio telefon, zvala me je neka novinarka. Pitala me je da li imam komentar na vesti koje su se pojavile u medijima. Ja sam joj rekao da nemam pojma o čemu priča“, ispričao je Kosmajac nakon što ga je voditeljka pitala o pojedinim natpisima da je njegova majka pozajmljivala pare kako bi platila kazne, koje je on napravio u saobraćajnim prekršajima. 

Nakon što ga je voditeljka posavetovala da na takva pitanja uvek odgovara kako nema komentar, ovaj mladi momak priznao je da on uvek ima potrebu da kaže istinu. „Teško mi pada ako ne objasnim sve i ne kažem kako jeste“, bio je iskren Stefan.

ed48d62541edd0d4b01ee950f20cca1834734424

Pevač je kroz osmeh prokomentrisao i da mu neće smetati ako ga mediji budu spajali sa raznim devojkama, na šta se voditeljka našalila da takve vesti i te kako mogu da budu problem. 

U nastavku pogledajte šta je zvezda Granda rekla o svojoj mentorki Viki Miljković, kao i kada planira da izda svoju prvu pesmu:

https://youtube.com/watch?v=__aeFK2SIiQ%3Fstart%3D6207

Autor: M.Jeremić