Login/Registracija

TALENTOVANE DEVOJKE podelile žiri, sve kulminiralo svađom Marije i Ane (FOTO)

U trećem krugu „Zvezda Granda“ u duelu su učestvovali Sanja Kostić koja je u timu Marije Šerifović i Dijana Čobić koju je pripremala Jelena Karleuša. Takmičarka iz Niša predstavila se pesmama „Žena za jednu noć“ Goce Tržan i „Ne tiče me se“ Magazina. Učesnica iz Novog Sada izvela je numere „Panta Rei“ Jelene Tomašević i „U inat prošlosti“ Aleksandre Radović. Iako su pokazale veliku borbenost i energiju, žiri ih je nagradio sa po tri glasa. Glasove su im dali Bosanac, Đorđe David i Viki Miljković i obe će u baraž. 

„Prva je uzela preteške pesme, a druga je nekako pevala neartikulisano i nije mi se dopalo“, rekla je Snežana. 

„Dala sam oba glasa jer sam mislila da niko drugi neće dati. Ne kažem da vi niste talentovane posebno za svoje godine. Lepo ste pevale ali ste se mnogo drale. Bio je atak na mozak! Kod prve kandidatkinje prva pesma savršena, a druga preagresivna. Kod druge kandidatkinje i prva i druga pesma preglasna i nesređeno pevanje“, rekla je Viki. 

„Sanja ti si meni u prvoj pesmi bila fenomenalna. Maro, mislim da joj druga pesma nije legla. Za drugu kandidatkinju sve pohvale što se snage vokala tiče. Meni je ova druga pesma baš kako treba. Mislim da ste dobile malo glasova“, rekao je Đorđe. Bosanac je rekao da je u cvetu starosti i da je na strani dece pa im je dao glas. 

„Sanja prva pesma nije takmičarska i nije mi se dopala tvoja boja glasa, a više je bilo dobrih momenata u drugoj pesmi. Uglavnom nije bilo dobro. Dijana imaš 16 godina i tek treba da učiš i treba ti malo vremena. Jako pevanje moraš svesti na neku razmnu meru jer si opteretila moje uši.“, rekla je Ana. 

Jelena Karleuša se nije složila i izjavila je da u odnosu na prethodni krug su obe direktno trebale da odu u naredni krug. 

„Dijana ima samo 16 godina i verujte mi da je pevala samo sa 10 posto svoje mogućnosti i svog kapaciteta. Ona je surovi talenat i ja ne znam kako taj moćan glas da kanališem“, objasnila je Jelena. 

„Ja sve pamtim. Svaki glas pamtim koji su dali raznim kandidatima. Sanja možda nisi pevala za pet ali sigurno nisi pevala za tri. Ovo što ti je Ana rekla za prvu pesmu slobodno zgužvaj i baci u kantu. Mislim da je prva pesma bila fenomenalna“, rekla je Jelena. 

Đorđe je dodao kako se članovi žirija ne takmiče između sebe već da rade za „Grand produkciju“ sa čim se Jelena nije složila i poručila mu da je pao sa korona planete. Bosanac i Ana su se naljutili na Jelenu i Mariju zato što ih navodno teraju da glasaju. 

„Zašto me prozivaš u komentaru Marija? Sita sam vaših komentara i tebe i Jelene“, pitala je Ana. 

„Znaš šta je glavna fora Ana što se mi ovde šalimo i zabavljamo, ti sve što se kaže shvataš lično pa se u sledećem paru svetiš i radiš mimo svih pravila“, rekla je Marija. 

„Sram vas bilo obe“, drala se Ana pokušavajući da ućutka Anu.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić