Login/Registracija

TALENAT NEOSPORAN ALI… Koliko je jednoj nedostajalo energije, toliko je druga živa vatra na sceni (FOTO)

U trećem krugu „Zvezda Granda“ u duelu su učestvovale Milena Đukić koja je u timu Marije Šerifović i Nikolina Milosavljević kojoj je mentor Darko Lazić. Takmičarka iz Ražnja odabrala je pesme „Samo njega sanjam“ Mirjane Barjaktarević i „Robinja“ Snežane Đurišić. Druga pevačica iz Beograda otpevala je numere „Minus i plus“ Magazina i „Baš mi se sviđa tvoja devojka“ Seke Aleksić. 

Članovi žirija su pomno pratili njihove nastupe i na kraju je rezultat bio tri prema tri. Za ove dve devojke glasali su: Ana Bekuta, Jelena Karleuša i Đorđe David. Milena Đukić je ispala u drugom krugu ali je njena mentorka u dogovoru sa produkcijom odlučila da je vrati i sve se brzo odigralo.

„Nisi mi bila sva svoja večeras. Neka trema, nesigurnost… Sad mi je lakše kad znam da je imala malo vremena da se spremi“, rekla je Ana Bekuta.

„Za Milenu znam da može i dok je bila kod Jelene u timu bila je jedan od mojih favorita. Ovo sad što se dešava sa tobom mi se uopšte ne dopada. Zhnam da si muzikalna, ali sve što bi sad rekla pada u vodu kad niste imali kad da se spremate“, rekla je Viki. 

„Milena ti si izrasla u pravu devojku, vidi se i da si smršala, pomak je neverovatan. Bravo za stajling. Ja znam kakav si ti talenat i na svaku grešku ću ti progledati kroz prste. Međutim to tvoje pevanje…“, rekla je Jelena, a Milena je dodala da je smršala 12 kilograma. 

„Milena je rođena sa tim trilerima i ona ništa drugo ni ne može da peva“, odgovorila je Marija. 

„Sa druge strane Nikolinin izbor pesama mi se dopada i to je njoj leglo. Vatreno i energetski dobro“, rekla je Jelena. 

„Druga kandidatkinja je vatra i mene si time osvojila. Mnogo ti dobro stoji što si skinula kilograme. Mislim da zaslužujete obe da idete dalje i u baražu dajte maksimalno energije“, rekao je Đorđe.Dragan Stojković je rekao Mileni da joj je glas mutan, a ukrasi polovični i bezvoljnost u interpretaciji. 

Marija se složila sa kolegama da je Mileni nedostajalo želje, strasti i energije i poželela obema sreću u baražu. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić