Login/Registracija

Takmičarki se desio PEH na sceni, zbog SUZA žiri uradio NEVEROVATNU STVAR, SVI NA NOGAMA

Hiljadu puta smo se do sad uverili da je u „Zvezdama Granda“ sve moguće i da uvek možemo da očekujemo neočekivano, a to smo večeras još jednom potvrdili, tačnije diplomirali. 

Sve je krenulo tokom sedmog nastupa u kom su mikrofone ukrstili Zlatko Tole (24) iz Širokog Brijega, takmičar iz tima Marije Šerifović i takmičarka Cece Ražnatović Ivana Dulić (32) iz Subotice kojoj se desio i manji peh na sceni. 

Naime, tokom duela u kom se prvi kandidat predstavio numerama „Pjesmo moja“ i „Srećo, ne krivi me“, Cecina miljenica izabrala je numeru „Svatovi“, dok je tokom izvođenja hita „Mariš li“ planirala da se brzinski presvuče na sceni, ali nije uspela.

Čvor na haljini sprečio je da to brzo uradi i pokaže koreografiju koju je marljivo pripremala za nastup, pa je u pomoć pritrčala mentorka i brzinom svetlosti uspela delimično da joj pomogne. 

– Ovo je u jednom trenutku bilo naporno i za gledati, ali bez obzira na pehove, vidiš rezultat, nisu te oštetili – poručila je Sanja Kužet nakon zavšenog nastupa, a takmičarka se rasplakala. Da li zbog manjeg peha ili zbog šest glasova žirija, nije baš najjasnije. 

– Ivana, nemoj da plačeš. Pa ovo je lepše bilo nego da si ti skinula haljinu, to što je Ceca prišla i pomogla, pa sve je to šou program – rekao je Saša Popović, ali se ona izvinjavala što nije uspela da pokaže sve što je dva meseca pripremala. Na to je Marija Šerifović zamolila Sašu da joj ponovo pusti matricu i pokaže koreografiju koju je spremala za „Zvezde Granda“, što je sudija i dozvolio. 

Nakon ponovljenog nastupa, Popović je otkrio da je Ceca takmičarki pokazala koreografiju, a Marija imala još luđi predlog. 

– E, sad to ne bi bilo to da Viki ne izađe i ne otpeva refren. Ajde, Viki, pevaj – poručila je, a Miljkovićka je odmah izašla na scenu i ceo studio podigla na noge. 

Treći put pesma „Mariš li“zaorila se studijom, a nakon što su na scenu izašli Ceca, Marija i Sanja, Popović je dao još jedan predlog. 

– A sad ponovo da pustimo tu pesmu, ali da izađu Ana Bekuta i Snežana Đurišić i da zavrte svojim zanosnim kukovima i guzi*ama – rekao je Saša, a Bekuta orno poručila: – Može!

Zaigrali su ponovo svi u studiju, a poneti neverovatnom atmosferom Saša i Marija popeli su se ni manje, ni više nego na zvučnike. 

– Ako neko i nije znao ovu pesmu, sad je naučio sigurno. Ovo je bio mini koncert, svi smo se super proveli – konstatovala je voditeljka, azatom je usledilo preglasavanje i ponovo nerešen rezultat.

Iako se Đorđe David smejao što je žiri lopticu prebacio na sudiju, Popović je odlučno glasao za drugog kandidata.  

Evo ti ga na – odgovorio mu je Popke, a zatim pohvalio šou koji je Ivana napravila.

– Tole ide u baraž, a ti Ivana, u drugom krugu potrudi se da isto bude šou program – rekao je Popović. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić