Login/Registracija

Takmičarke PODBACILE, Marija IZREVOLITIRANA: „Šta je ovo? Pista za propast?“

Prelepo stilizovane, ali nedovoljno muzički spremne nastuple su i Nina Đumić i Snežana Kačar koje su dobile polovične ocene žirija, 4:3 glasa u korist Nine.

Đorđe David nikome nije dao glas, što je stresno uticalo na njega. Rokera su šokirali njihovi nastupi koji nisu zadovoljili kriterijume šestog kruga.

– Nina, dečija izvedba prve pesme sa moje strane. Neda ga to lepo zavuče, to je drugačije u izrazu. Ti izgledaš fenomenalno, ali sliku ne prati toni nisam mogao da glasam. Kandidatkinja broj dva, prva pesma sve u falšu veruj mi– obajsnio je Đorđe.

Sličan stav delila je i Marija, koja je izrevoltirana obrazložila svoje viđenje.

– Devojke, šta je ovo? Nina, prestani više da izgledaš, počni da pevaš, molim te. Treba ti malo. Ovo ti govorim zato što postoji bezbroj pevačica koje pevaju malo bolje od tebe, a izgledaju duplo gore od tebe , a strava su. Popravi Nina to pevanje. Druga kandidatkinja, ja znam da tebe tvoj mentor voli, i ulaže vreme, međutim nije bilo dobro. Ja ne znam šta ovakvi kandidati treba da rade u sledećem krugu, to je moje najiskrenije mišljenje– jasna je bila Šerifovićeva.

Snežena je dala glas Nini koja joj je poručila da nešto mora da promeni u interpretaciji, dok je Kačarovoj dala glas jer je smatrala da zaslužuje još jednu šansu.

Marija dodala kako je Snežana trebala da odabere lakši program jer bi ona sama sa klavirom bila „pista za propast“, dok se takmičarka pravdala kako nije tako zvučalo na probi i da ne bi odabrali ovaj program da je bilo drugačije.

Ceca je smatrala da je Nina bila za nijansu tačnija, dok joj Snežana nije zvučala stabilno, a Viki je glasala za obe iz razloga što nije želela da neko ispadne direktno u ovom krugu, pa situaciju uporedila sa svojim kandidatom na koga se niko nije sažalio.

– Meni je bilo super ovo, ne znam zašto je stala muzika. E, to je to klupsko pevanje. Deco, ovo nije klub, kad se ne cvrcne sve izađe na površinu– tvrdio je Bosanac.

Mili je odgovorio Šerifovićevoj kako svoju kandidatkinju gura sa razlogom jer ima prepoznatljivu boju glasa. Složio se da je ispala iz matrice i da nije bila sigurna , ali da ona ima sve predispozicije da bude zvezda, samo da savlada tremu.

Ana se složila sa kolegama da njena takmičarka ima problem sa izrazom na kome mora da poradi, ali da je bila divna.

Foto: Z. K. Munja/ E. srdić/L. Cvetković,
Autor: S. Čumić