Login/Registracija

Takmičarka ŠARMIRALA Bosketa, žiri joj PRIZNAO: „Stalno se šalimo na tvoj račun“

Duel koji je razmrdao žiri svakako je između Tamare Vujačić i Ane Vlajić. Sudeći po tasterima žirija, obe takmičarke bile su podjednako dobre tw je i rezultat bio nerešen.

Obe su se izborile za po četiri glasa, a Popović je prvo želeo da čuje mišljenje Tamarine mentorke.

– Ako vi možete da poredite ove dve kandidatkinje direktno idite u ludnicu! Ovo se zove sabotaža, gluvilo i ludilo- izrevoltirana je bila Ceca, a ove reči uputila je Bekuti i Miliju koji nisu svoj glas nikome dali.

Anu Bekutu da pošalješ u ludaru?- našalio se Popović, međutim Svetlana nije krila da se razočarala budući da koleginica nijednom njenom kandidatu nije dala glas.

– Nijedan takmičar ti nije valjao, nijedan nije bio za šest! Zašto višeš na mene, ne mogu da glasam kada mi se ne sviđa- odgovorila joj je Ana.

Mada raspravu ove dve članice žirija niko nije očekivao, ona se žestoko nastavila.

– Bekuta odmah da ide na pregled jer ne čuje! Pa počeće i nama da se ne sviđa pa joj neće biti baš slatko i medeno! Pamtiš sve i beležiš ko je tvom kandidatu dao glas. Moji fanovi iz publike će da izvuku statistiku, pošto se ne sećaš podsetićemo te- poručila joj je Svetlana.

Posebnu pažnju privukao je komentar Bosanca kada je reč o kanadidatkinji iz Đoletovog tima, Ani Vlajić, koja je već bila deo takmičenja „Zvezda Granda“.

Ana je poznanik svih nas ovde i ja nisam imao srca posle toliko vraćanja i ispadanja da joj ne dam podstrek za sledeći krug ako prođe. Ona je zreo pevač a ja znam da će ona uvežbati- rekao je Dragan koji je glas podrške dao i Tamari i Ani.

Inače Popović je otkrio da Ana koja ima triudeset i sedam godina ima troje dece što je sve oduševilo, pa je rešio u vezi sa tim da se malo i našali.

– Ja mislim da kada Ana bude završila takmičenje u „Zvezdama Granda“ njen sin će biti već u prvoj sezoni- istakao je Saša.

– Ja ću ići u emisiju „Nikad nije dosta“. Moram samo da kažem da sam po malo ljuta na mog starog-novog mentora jer me se setio tek kada je prigustilo, ali nema veze. Zahvalna sam što mi se pružila prilika da opet stojim na ovoj sceni ispred najšarmantnijih brkova- uputila je Bosanca.

– Ako ti ne dobiješ penziju u Grandu ja ne znam, zaslužila si da dobiješ i beneficirani radni staž, otvori se Popoviću!- dodala je Viki.

Nakon malo šale žiri se usaglasio da bi prednost dali Tamari kada bi došlo do preglasavanja, iako su obe otišle u borbu u baražu.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović