Login/Registracija

Takmičarka PLAKALA na sceni „NISAM ZASLUŽILA 2 glasa“, Jelena poručila „Naučite da podnosite PRITISAK“

Dušica Tričković (31) iz Niša i Nermina Mamanović (36) iz Živinica ukrstile su mikrofon u jednom ženskom duelu.

Takmičarka iz tima Ane Bekute, Dušica, predstavila nam se pesmama „Prorok“ i „Sve je isto samo njega nema“, dok je Nermina, iz Milijevog tima, odabrala numere „Deo prošlosti“ i „Lijepe žene“.

Njih dve očigledno nisu ispunile kriterijume žirija i obe su dobile po 2 glasa žirija što je zbunilo Sašu Popovića koji je smatrao da su zaslužile više glasova.

– Bilo je lepo gledati vas ali pevanje nisam čula– rekla je Snežana, a Dušica nije mogla da sakrije emocije te je prasnula u plač, i dok je Mrija dobacivala da ne plače Jelena je upitala zašto plače.

7c8a6658cca5c5187228ecca23b4e89e16dfd6a5

– Zato što sam se ove sezone jako trudila, došla sam u osmom mesecu trudnoće, dojila sam i smatram da nisam zaslužila samo dva glasa- kroz suze je rekla takmičarka.

Karleuša je rekla kako je Dušica ganula ali i da mora da nauči da podnosi pritisak- Ovo je takav posao da morate da naučite da se suočavate sa pritiskom.

Marija je objasnila kako obe imaju divnu energiju ali da to nije bilo dovoljno.

1d58f488a1c3c16e0b76deed3533b578959efb32

– Kad neko počne da plače ja se use*rem od straha jer znam da sam ja na*ebala– rekla je diva.

– Vas dve ste problem cele priče kada je interpretativni naboj dobar onda se taj falš anulira. Meni je ovde bilo sve mlako sve u pokušaju ali nikako da se desi nešto. Nemam opravdanja sve je bilo dobro i ništa nije valjalo- reko je Bosanac.

Na kraju Popović je zaključio da su nisu zaslužile tako malo glasova, posebno kada se uporedi sa prethodnim parovima.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: S. Čumić