Login/Registracija

Takmičarka ODUŠEVILA ŠERIFOVIĆEVU, a kada je saznala šta je horoskopu UHVATILA SE ZA GLAVU: „Vidi se, jaoj“

IMG 8761

Svoju sreću po prvi put na Grandovoj sceni, večeras je okušala Ines Guberinić (24) iz Skoplja, koja je izvođenjem prve numere „Hajde onda ništa“ osvojila nekoliko simpatija žirija među kojima i Mariju Šerifović koja je uzviknula: „Bravo“.

Nakon otpevane druge pesme „Kao da me nema tu“ žiri je presudio i nagradio je sa 6 glasova.

IMG 9039

Imala je malo tremu to se vidi po stavu ramena da se zgrčila. Ti devojčice sjajno pevaš i svaka ti čast- rekla je Ceca, a kritike i pohvale pale su i od Bosketa.

Meni si bila u prvoj pesmi fantastična sve, tako se peva, tako se pesma donosi, takav izraz. U drugoj pesmi nisi samo ti pala, pašće mnogi koji se budu usudili da je pevaju zbog te modulacije. Ti si beskrajno talentovana, ali moraš više da radiš- dao je svoj sud Bosanac.

IMG 8898 1

Mili, kao neko ko joj nije dao glas, smatrao je da je zasluženo dobila 6 glasova i da nije bilo prostora za više zbog grešaka koje je pravila, ali i kako njegov glas ne bi izostao da je situacija bila na „klimavim nogama“ jer čuje da je talentovana.

Važno je da shvatiš koliko mora da se radi da bi bila bolja i iz kruga u krug fasinirala žiri. Moraš mnogo da radiš na novim stvarima sa mentorom na ponašanju, govoru tela i raznoraznim stvarima koje jedna pevačka zverka mora da poseduje– poručila joj je Marija.

IMG 8778

Takmičarka je za mentora izabrala Mariju Šerifović koja je odmah odgovorila da može, i upitala je šta je u horoskopu pa zakukala kada je čula.

Rak sam u horoskopu, u podznaku blizanac- sa osmehom je otkrila Ines.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić