Takmičarka ispala pa OPTUŽILA MENTORA: „Veče pre snimanja su mi promenili intonaciju!“

Kao sedmi par na velikoj sceni, nastupile su Jovana Milenković (28), kandidat Ane Bekute i Zorana Mićanović (16), čiji je mentor Mili.

Uz hitove Da ne vidi ona od Danijele Vraneš i Vatra od Ane Nikolić, Jovana je pokušala da se pokaže u najboljem svetlu, dok se pesmama Kazni me kazni, Lepe Lukić i Kraj tanana šadrvana Hanke Paldum, predstavila njena protivnica Zorana.

Jovana je dobila 1 glas, dok je Zorana dobila 3.

14ff6a35363937b6bf66e7e53dc4e081e80c571c

Ovom prilikom prvo se javio Mili i rekao – Ja se do sad nisam bunio ali ovo je smešna odluka. Ovo je glas božanski, ovo šest na keca, ja ne mogu da verujem.

Saša je pokušao da mu objasni razliku između interpretacije prve i druge pesme.

– Prva pesma ne valja ništa, i ako ti stvarno misliš da je prva pesma bila dobra, onda se ti ne razumeš u narodnu muziku – ponavljao je Saša dok ga je Mili prekidao – Ma ovo je bomba, šta ne valja, nemoj da me nervirate?! Pa podigla je publiku i ma samo 16 godina! Jedna od najskupljih boja vokala koji su se pojavili u ovom šouu! Ako smo za ovo slepi i ako to ne vidimo, šta onda vidimo!

Sledeća se javila Snežana da prokomentariše – Kandidatkinja broj jedan i prva i druga pesma, falš, falš, falš, pa baš falš.

Na to se javila i sama kandidatkinja da kaže kako su veče pre snimanja promenile intonaciju i da smatra da je ipak trebalo da bude u intonadciji koju je vežbala, na šta su joj članovi žirija rekli da nije u pravu, jer oni smatraju da je intonacija dobra.

fde2bbcc7c4d39399818e525f7ab1334ee7bf414

Snežana je drugoj kandidatkinji rekla da je prva pesma bila takva da joj ona ne bi dala glas i da je isključivo zbog druge glasala.

I Bosanac se složio sa Snežanom, kao i Marija i Jelena, s tim što je Jelena izjavila da joj se ni druga Zoranina nije svidela, jer je sve bilo previše umorno, staro i neubedljivo.

– Ako pevaš tim horskim glasom, ne znači da je to dobro, ja mislim da se ove pesme ovako ne pevaju, ali bravo za boju glasa kod 16 godina. Mada smatram da je to tvoj hendikep – rekla je ona.

Đorđe David se uz sve rečeno nadovezao ponovo na činjenicu da prva kandidatkinja nije poslušala i poverovala Ani što se intonacije tiče, te da je zbog toga toliko grešila i dobila samo jedan glas – Ti u startu mislis da si pametnije i to je to. Da si kod mene, znaš kakvo bi vređanje palo, pitaj moje kandidate. Ono šta vam mentor kaže, on zna zašto vam to kaže.

Za sam kraj, iako su ga i Ana i Mili zamolili za drugu kandidatkinju, on je rekao kako to ne utiče na njegovu odluku.

Smatra da prva pesma nije bila na mestu, ali smatra da Zorana u sledećem krugu može mnogo toga da uradi, te je pustio da prođe dalje,

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: K. Stanković