Takmičari priredili šou na sceni, Popović otkrio tajnu: „Hteo sam da ga izbacim u drugom krugu“

ipiccy image 19

Pravi spektakl na sceni „Zvezda Granda“ priredili su Dženan Rakić i Željko Trbojević koji su svojim energičnim nastupom podigli publiku na noge, a koristili su i posebne rekvizite kako bi napravili nezaboravan šou.

Prvi takmičar bio je iscrtan u bojama kao i njegov mentor Đorđe David, dok je drugi kandidat započeo nastup sa maskom ajkule, koju je rado kasnije prihvatio i njegov mentor Aleksandar MIlić Mili.

IMG 2101

Prvi takmičar izveo je pesme „Indija“ od Masima Savića i „Opasne igre“ od grupe Triger, dok se drugi kandidat opredelio za „Da mi je biti morski pas“ od sastava Metak i „Let na drugi svijet“ od Divljih jagoda.

Za sjajan program oba kandidata dobila su po 6 glasova i plasirali se direktno u polufinale.

-Dženane, ti li si ? – upitao je Saša Popović prvog kandidata čije je čitavo lice bilo prekriveno crnom i belom bojom, i potom uključio bekstejdž u kojem su bili takmičari Velsan Zulović kao i Milan Bukelić koji je došao sa sinom, a razlog njihovog boravka bila je podrška kolegama, čime su pokazali da su se tokom takmičenja rodila lepa prijateljstva.

IMG 0595

Marija Šerifović čestitala je kandidatima na prolasku u polufinale.

-Najlepši mi je bio falset drugog kandidata, ali obojica ste prelepi bili na sceni – rekla je Marija a i Ceca Ražnatović imala je slično mišljenje:

-Bili ste mi obojica top, top, top – rekla je Ceca.

IMG 0682 1

Popović je dao reč Snežani Đurišić.

-Snežana je uživala u muzici koju ne razume – rekao je Saša, a Marija je pojasnila da tome muzika i služi.

Snežana je čestitala kandidatima, a i Viki Miljković bila je oduševljena.

-Momci, jedna predobra energija, vi fantastični, sa osmehom na licu takav žar. Vidi se i da ste dobri i privatno. Nema ljubomore i sujete. Toliko na visini zadatka a obijic fantastični – rekla je Viki.

IMG 2137 1

Popović je otkrio jednu zanimljivost o učešću drugog kandidata.

-Prošao je prvi krug, ja kažem izbaciću ga u drugom krugu. Došao je drugi krug, on doveo porodicu, ja rekoh kako sad da ga izbacim. NIje bio toliko loš, mogao je da ispadne. Kažem, hajde, prošao je i drugi krug, ali od trećeg sigurno ga skidam. Treći 6, četvrti 6, peti 6, šesti… Ne vredi. Ja ne mogu ni da dođem do tebe… Želim da kažem da je svaki krug sve bolji, svaka ti čast – rekao je Popović drugom kandidatu, a Mili je sa maskom ajkule kružio oko direktora.

Snežanu je zanimalo da li Popović razume muziku koju su takmičari izvodili, na šta je Sale vrisnuo i odgovorio potvrdno.

-Da ne volim tu muziku ne bih Đoleta ni zvao u žiri – bio je decidiran Popović i dodao:

-Odrastao sam na Bijelom dugmetu, na Mehi Puziću.

IMG 0669 1

Dragan Stojković Bosanac je zamolio Đorđa da stane pored svog kandidata kako bi ustanovio ko od njih dvojice ima veći nos.

-Ipak Dženan ima veći nos, što je u izlogu to je i u radnji – rekao je Boske i nasmejao sve.

-Bili ste dobri, odlični. Dženane nemoj biti mrgud, a ovaj drugi… Takvi smo mi iz Londona – dodao je Boske.

IMG 1836 2

Ana Bekuta takođe je čestitala na nastupima, a završnu reč imali su kao i uvek mentori.

Đorđe David istakao je da se njegov takmičar popravio u odnosu na ranije nastupe.

-Unakaziće nas u polufinalu ako ne budemo neke stvari uradili još 40 do 50 posto bolje. ALi energija je sve i čestitam obojici – rekao je Đorđe, a Mili je naglasio da želi da detaljno analizira nastup.

-Ma razvalili ste, čestitam – rekao je Mili.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić