Login/Registracija

Svi znate kako izgleda ćerka Dragana Stojkovića, a ovo je njegova supruga koja se ne pojavljuje u javnosti (FOTO)

Doktor za muziku Dragan Stojković Bosanac je 43 godine u skladnom braku sa Dunjom sa kojom ima ćerku Aleksandru i sina Aleksandra.  Iako su proveli više od polovine svog života zajedno, njegova supruga se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti. 

„Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuva, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može meriti sa onim iz Istanbula“, rekao je Stojković svojevremeno za „Faktor.ba“.

……

Član žirija u „Zvezdama Granda“ jednom prilikom je ispričao i da je njegova supruga vrlo muzikalna, da je pevala u horu ali da nije imala ambicije da se time bavi. Njihova ćerka Aleksandra krenula je njihovim stopama i odlučila da se bavi pevanjem, dok je sin Aleksandar inžinjer poljoprivrede. 

VREMEPLOV: Ko je muzičar sa fotografije iz mladosti? (FOTO)

……

Dragan Stojković je bio u karantinu sa svojom suprugom u domu na Bežanijskoj kosi i evo kako su provodili dane: 

„Ma, divno, fenomenalno (smeh). Sve je dobro dok Dunja ne počne sebi u bradu nešto da mumla, e onda se ja kao pas povučem negde u čošak i čekam dok joj to mumlanje ne prestane ha, ha, ha. Ili ja onako muški razdrljim košulju i kažem: „Šta je bilo!“, ali to sve sa moje strane traje samo jednu sekundu (smeh). Jedina stvar u svemu ovome ne valja što se čovek počeo navikavati, ako je ovo svetski eksperiment, onda su uspeli. Ja kažem Dunji, kako se čovek brzo navikne na „zatvor“, pa ti ono baš lepo“.

Bosanac uživa sa suprugom i puni baterije za novu sezonu „Zvezda Granda“ (FOTO)

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. B.