Svi kažu da je Aleksandra Prijović najuspešnija Zvezda Granda, a ovako je izgledala na prvoj audiciji (FOTO)

ee4274c4e52ec78aeb44e126ebc511b03255a441

Aleksandra Prijović danas važi za jednu od najboljih i najtraženijih pevačica mlađe generacije. Ona se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, a nakon finala njena karijera ide samo uzlaznom putanjom.

Njen muzički put nije bio lak, ona se nekoliko sezona takmičila u popularnom šou, a 2013. godine je ostvarila najbolji rezultat.

Iz Belog Manastira je krenula sa željom da jednog dana postane popularna pevačica, a njeni snovi su se samo nekoliko godina kasnije i ostvarili.

Aleksandra je na prvoj audiciji za „Zvezde Granda“ pevala čuveni hit Zorice Brunclik „Moja zakletvo“, a Saša Popović je odmah prepoznao njen potencijal.

Publika kaže da se ona tada dosta promenila kada je u pitanju fizički izgleda, dok muzički stručnjaci tvrde da je u pevačkom smislu sa godinama sve bolja.

prija audicija

Da je Aleksandra jedna od najuspešnijih takmičara koje su iznedrile „Zvezde Granda“ govori činjenica da je prva zakazala solistički koncert u Areni koji će se održati 29. septembra ove godine.

– Dok sam razmišljala šta bih mogla da napišem u ovoj objavi, možda najbitnijoj u mojoj dosadašnjoj karijeri i shvatila sam da je dovoljno da kažem samo dve stvari, koje su i najbitnije, hvala vam i volim vas! Vidimo se 29.9.2023. u Beogradskoj Areni – napisala je Aleksandra na svom Instagramu uz najavu koncerta.

U videu pogledajte šta je Prija nedavno izjavila za Grand.

Foto: Z.K.Munja/grand online ,
Autor: A.Milinković