„Sve im je oprošteno“ Ceca otkrila šta najviše može da je iznervira i kako teku pripreme sa kandidatima (VIDEO)

SVETLANA RAZNATOVIC CECA OK FOTO MUNJA 64

Svetlana Ceca Ražnatović poznata je kao žena dobrog ukusa čije modne kombinacije uvek izazovu veliko interesovanje, a to joj je pošlo za rukom i ovog puta kada se na snimanju emisije „Zvezde Granda“ pojavila u dugačkoj haljini zelene boje koja je ove godine apsolutni hit, a stajlin je upotpunila pink kaputom i čizmama u istoj nijansi, pa nismo mogli a da je ne pitamo ko je zaslužan za ovu zanimljivu trendi kombinaciju.

Za moj stajling pobrinula se moja sestra i moja Anastasija. Moram da priznam da je jako teško uvek biti inovativan i drugačiji. Stalno imam snimanja, više ni sama ne znam šta sve nisam obukla – objasnila je nasmejana pevačica.

Folk diva ističe da ona nije jedna od odnih žena koje se oblače u zavisnosti od raspoloženja.

Ne, nisam te naravi i nemam uspone i padove u raspoloženju. Pozitivna sam osoba, profesionalac i uvek znam šta se od mene očekuje. Nekada se desi da neka kombinacija bude top, nekad bude osrednja, dešavalo mi se da napravim i promašaje, ali sve je to za ljude– rekla je Ceca.

SASA POPOVIC I SVETLANA CECA RAZNATOVIC ZGS SNIMANJE 02112022 FOTO MUNJA 2 ok

Iz emisije u emisiju „Zvezde Granda“ kreativni direktor Granda Saša Popović pevačicu časti komplimentima, a ona nam je otkrila da li joj to prija.

Saša i ja smo prijatelji trideset godina, komplimenti sa njegove strane su zaista iskreni. On je jedan pozitivan čovek i veseljak po prirodi i naravno da mi prijaju – iskreno je odgovorila pevačica.

U razgovoru za Grand portal Ceca je progovorila i o radu sa kandidatima, a šta nam je folk diva rekla pogledajute i poslušajte u VIDEU ISPOD:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk