Login/Registracija

SVAĐA I PRETNJE Popović: Zašto nisi glasala?Dečko peva pa ubija!, Jelena: Ti ne voliš muškarce već dobre ribe (FOTO)

U trećem krugu „Zvezda Granda“ u duelu učestvovali su Aleksandra Janićijević koja je u timu Đorđa Davida i Milan Stojčinović koga je pripremao mentor Viki Miljković. Prva se predstavila pesmama „Gde Dunav ljubi nebo“ Josipe Lisac i „Šef stanice“ grupe Modelsice. Kad je počela druga pesma Aleksandra je skinula teksas jaknu i pokazala da na majici ima lik Saše Popovića što je nasmejalo sve članove žirija. 

Čak je i Popović kad je ugledao ovaj prizor bio oduševljen.

b7afd0c6e1a85e383500f46e5ab58b4fe0d90775

Drugi takmičar izabrao je numere „Tebi majko“ Safeta Isovića i „Čija li je ono mala“ Šabana Šaulića. 

bd27eeaea20ef0ed4f6998d8332bc3fc2f2fedc2

Žiri je na kraju dao četiri glasa Milanu Stojčinoviću i samo jedan glas Aleksandri Janićijević. Viki se odmah pobunila što Jelena nije dala glas njenom kandidatu. 

„Ovo je sramota! Ako on nije danas dobio pet ja ne znam ko će dobiti“, rekla je Viki, a Saša je dodao kako to i nije toliko važno jer dečko peva pa ubija i drago mu je što će ga još jednom čuti u baražu. 

„Dobro peva ali šta će nam u takmičenju! Daj bre neke ribe… bolje da pustimo ovu koja nema pojma, a vidi kakvo dupe ime“, nastavila je JK da provocira direktora dok se on bunio kako to nije istina.

„Ovaj dečko je pevao fantastično i nikakva riba me ne zanima pored ovakvog kandidata“, rekao je Saša. 

„Pevaš fantastično bez greške ali ćeš biti neko ko će mnogo raditi i nikad neće biti zvezda“, rekla je Jelena. 

„Gde su tebi zvezde molim te?“, pitala je Viki Jelenu, a ona je odgovorila „Nemaaaa!“ 

Mili je stao u odbranu Milana Stojčinovića i rekao da peva „raznosi“ i da je tako ušao u pesmu da je to strava. Jelena je insistirala na tome kako dobre ribe prolaze u takmičenju, a Popović je imao argument da je od 13 sezona samo dva puta pobedila devojka. 

„Nisam mu dala glas jer će Saša sutra doći i reći ‘Nista od njega'“, nastvaila je da se brani Jelena. Onda je poručila da će da snima Sašu i objavljivati na Instagramu svaki naredni krug da bi dokazala šta radi.

Bekuta je podržala Jelenu i rekla da je sve istina, a Popović joj je poručio: „Kako te nije sramota! Tebe izgleda drma klimaks“

„Milane konačno si zreo i zaslužio si ovu pozornicu. Pevao si odlično, najbolje do sad. Aleksandra, slatka si i simpatična i kad sam videla te slike na majici morala sam da ti dam glas da ne bi dobili batine ovde“, rekla je Snežana. 

Marija je rekla kako je po njoj prva kandidatkinja nedovoljno dobro pevala da bi prošla dalje, dok je drugi takmičar imao oscilacije ali je pevao kao sat. 

„Aleksandra ti si sa tom majicom dala svim kandidatima zadatak da treba u ovom šou da pronađu nešto originalno i drugačije da se pokažu“, rekao je Mili.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić