SUROVO Takmičarka sve podigla na noge, ali OBRT se desio u poslednjem trenutku i razočarao Bekutu

Da je sreća bitan faktor u takmičenju dokazao nam je Danijel Trajković (17) iz Kragujevca, kandidat Dragana Stojkovića Bosanca, koji je igrom slučaja prošao u peti krug takmičenja. 

0f3805561fe8163974aa2f9daffcb03e0f1b1d22

On nam se predstavio pesmama „Ako imam pravo“ Šabana Šaulića i „Nekada smo ti i ja“ Ljube Aličića i podigao sve u studiju na noge, ali ne kao njegova „suparnica iz duela“, Abida Milkunić iz Živinica koja je otpevala „Jutros mi je ruža proceveta“ i „Moje srce ostariti ne sme“ i oduvala i glasom i energijom. 

Kako su oboje dobili šest „da“ od čuvene šestorke, usledelo je preglasavanje i žestoka rasprava i razočarenje pojedninih članova žirija. 

c2f360410065efbb3348a3b38845b23a91d007b8

Prvi su oglasio Saša Popović i konstatovao da žiri nije ispoštovao vreme glasanja i da je kalkulisao, a onda je „opleo“ po odabiru numera mlade takmičarke iz Živinica. 

Obožavam pesmu „Jutros mi je ruža procveta, ali dajte malo kreativnosti, ovo su „Zvezde Granda“ – obratio se Popović njenoj mentorki Ani Bekuti i dodao da ne treba da pevaju Cuneta Gojkovića i narodne pesme, na šta je Bosanac odgovorio da je najbolje da se poskidaju goli i da nastupaju na plaži.

– Pa što da ne, to je art (umetnost) – odgovorila je Karleuša, ali Popović na to nije odreagovao već joj je zamerio što nikad ne glasa na vreme. Direktor „Granda“ bio je ljut i nakon preglasavanja jer je žiri podržao Bosančevog takmičara sa 4 glasa, dok je Abida dobila svega 2. 

– Vi niste normalni – poručila je Bekuta nakon što je videla rezultat i povikala – Sram vas bilo! 

5e4b7cbc0cb2dd04a0321090b697cffe35d50920

Mili je svoj glas pravdao rečima da je Danijel kolibri sa glasom lava, dok je za Abidu konstatovao da joj fali malo bezobrazluka. 

Postavilo se pitanje ko je energetski bio bolji, ali i tu se se mišljenja žirija podudarila, što je razočaralo Bekutu koja smatra da je njena takmičarka večeras bila bolja. 

I dok je Bosanac slavio prolazak svog kandidata, Marija je za Danijela rekla da je kao drvce koje peva, dok je Karleuša komentrisala njegov zbunjeni pogled i poručila – Od tebe nema ništa!

d2919ba50e2c299c82b314b3bbf9d3a86daf1069Surova je bila i prema Abidi, iako je rekla da je večeras bila daleko bolja od Danijela. 

– Top si pevačica, ali ako ovako nastaviš, pevačeš u kafani, nećeš biti zvezda. Nemoj da budeš top pevačica, a smaračica, budi kidalica! – poručila je Jelena Abidi, dok je Bekuta i dalje bojkotovala glasanje svojih kolega koji su u Abidu poslali u baraž, a Danijela direktno u peti krug. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić