Supruga Enisa Todića prvi put u javnosti: Džejlana lepotom zasenila sve u finalu „Zvezda Granda“ (FOTO)

ENIS TODIC ZG 6

Bivši učesnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Enis Todić već godinama uživa u skladnom braku sa suprugom Džejlanom.

Iako važi za velikog zavodnika i miljenika devojaka, pevač je sreću pronašao pored lepe crnke sa kojom ima dva sina.

enis todic zena 1

Enis često na društvenim mrežama deli porodične fotografije, a početkom godine je emotivnom porukom čestitao četvrtu godišnjicu braka supruzi.

https://www.instagram.com/p/Ct9l2UFMl1S/

Njegova žena se nedavno pojavila u javnosti upravo u finalnoj večeri muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Oni su došli porodično da podrže prijatelja i sugrađanina Semira Džankovića koji je u velikom finalu zauzeo visoko treće mesto.

355249077 646383834032072 3324473499374790901 n

Podsetimo, mladi pevač je nedavno u izjavi za naš portal prizao da mu supruga dosta pomaže kada je u pitanju njegova karijera, a otkrio je da ona učestvovala u odabiru pesmama koje je pevao dok se takmičio u „Zvezdama Granda“.

-U principu se najviše sa suprugom konsultujem oko pesama, mada sa roditeljima. Zajedno donosimo odluke. Čak i kada se meni svidi neka pesma na prvo slušanje, volim da čujem šta oni misle. E onda kada se sa njima dogovorim i ako imam neki izbor ili dilemu pošaljem Ceci da vidim šta ona kaže. Sa njom se čujem s vremena na vreme, šta god da je uvek je tu za mene- ispričao je jednom prilikom za Grand.

BONUS VIDEO: Enis Todić o Zvezdama Granda:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković