Login/Registracija

SUPERHEROJ Sanju Kužet suprug izbavio u kritičnoj situaciji: „To je viša sila“

Omiljeni voditeljski par Sanja Kužet i Voja Nedeljković gostovali su u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i tom prilikom publici otkrili pojedinosti iz privatnog života o kojima do sada nisu pričali.

Lepa voditeljka je tako priznala da je i dalje veoma zaljubljena i srećna u braku, ali i da joj je suprug najveća podrška i oslonac u kritičnim situacijama.

Jednom joj se desilo da je snimanje „Zvezda Granda“ kasnilo isključivo zbog njene haljine koja zbog gradske gužve nije na vreme stigla na Košutnjak, ali je ovu situaciju uspešno rešio upravo njen suprug.

Moj suprug mi je toliko pomogao kada je na snimanje kasnila moja haljina. Sve je bilo blokirano, ceo grad. Nisu mogli čak ni taksisti da prođu, niko nije želeo da prihvati vožnju. Snimanje je počinjalo, a svi osim mene su bili spremni – objasnila je voditeljka i dodala:

Mislim da je to bio prvi i poslednji put da sam Saletu prosto rekla da je u pitanju viša sila. Haljina nije mogla da dođe na vreme zbog gužve. Moj supermen je stigao, naravno. To je bila očigledna pomoć, ali mi on i inače pomaže. Kada se završe snimanja moje dete je već uveliko podmireno i u krevetu. Sve je na svom mestu, podrška porodice je osnov za uspeh.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: I.Grk