Login/Registracija

„STRAŠNO DOBAR OSEĆAJ“: Đorđe David i Ivana Peters oduševili publiku u Tivtu! (FOTO)

Đorđe David nedavno je najavio novi album, ali i saradnju sa jednom od najboljih pevačica u regionu,  Ivanom Peters. Poznati roker je pre par meseci gostujući u emisiji „Grand Magazin“ najavio duetsku pesmu sa Ivanom, a Đorđe je i kroz takmičenje „Zvezde Granda“ više puta pominjao koliko je srećan zbog prilike da u studio uđe upravo sa bivšom članicom grupe „Tap 011“ i „Negativ“.

HUMANI GEST Đorđe David podrška paraolmpijcima i ljudima sa posebnim potrebama (FOTO)

Pored dueta koji spremaju, Đorđe i Ivana ovog leta će imati i zajedničku mini turneju po regionu. Prva stanica im je bio Tivat, gde su pre neko veče napravili koncert i oduševili ljubitelje rok zvuka. Nekadašnji frontmen grupe „Generacija 5“ na svom Instagram nalogu objavio je fotografiju sa Ivanom na bini, a u objavi ispod slike podelio sa svojim pratiocima utiske sa koncerta.

„Doživeo sam da pevam sa Ivanom Peters juče u Tivtu ! Strašno dobar osećaj za sve nas.. . A i publika je urlala od sreće ! Naš prvi zajednički. Idemo dalje“, pisalo je u objavi.

……

Đorđe je nedavno ispričao i kako je od svoje učenice Milice Atanacković zaradio masnicu tokom mentorskih časova, a o time više pročitajte OVDE.

Foto: Instagram,
Autor: M.Jeremić