Login/Registracija

Što na umu to na drumu! Lazić odlučio da “pusti jezičinu“ pa progovorio i o porocima! (FOTO)

Nakon operacije želudca, zbog koje je izgubio oko 70 kilograma, pevač Darko Lazić mora da bude restriktivan kada je reč o ishrani, alkoholu ali i narkoticima.

Od svega što mu je zabranjeno, voleo bi da ponekad popije čašicu rakije- Ne smem da se drogiram, zabranili su mi, ne smem da jedem, je l’ mogu bar da pijem? Kad sam jeo, kažu: „Evo ga vepar“, kad sam se drogirao, bio sam narkoman, sad kad pijem, verovatno sam alkoholičar. Samo kada bi eto mogao da popijem– bio je iskren pevač.

Među mnogim odlukama koje je doneo, nalazi se i ta da od sada priča sve što misli, jer smatra da oni sa dugim jezicima na estradi, najbolje prolaze- Kome ja, bre, više da se foliram. Imam dvoje dece, dve žene. Zamisli na sav ovaj moj uspeh još da imam i jezik. Pa bio bih Rokfeler. Odlučio sam da budem ovakav, dakle, što na umu, to na drumu.


Kako uskoro izlazi pesma sa kumom Andreanom Čekić, sa kojom prete da sahrane estradu, Lazić izjavljuje- Estrada će jesti belu čorbu, znate, to vam je ono posle daća. Sad je malo došao i red na nas da rokamo. Moja kuma i ja možemo da pevamo na panju, biće dobro, a ni spotovi više ne moraju da mi budu visokobudžetni. To kao kola, ludilo, idemo, ne! Ima spot da snimam u kukuruzu. Oni koji nemaju, e oni neka snimaju te visokobudžetne spotove.


SAZNAJTE VIŠE:

Kumovi prete da će SAHRANITI ESTRADU! Darko i Andreana spremaju hit!

Darko Lazić: Jedva čekam da Marina i ja dobijemo još jednu bebu (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac