Login/Registracija

„STIŽU MI PORUKE EKSPLICITNE SADRŽINE“ Bane Mojićević nakon razvoda ne može da se odbrani od žena

Bane Mojićević važi za pevača koji karijeru gradi isključivo na svom talentu i dobrim pesmama bez skandala, a u javnosti se uvek predstavlja kao povučem momak koji pažljivo bira reči.

Međutim, Bane kaže da u privatnom životu uopšte nije takav, već da na sceni i pred kamerama nikako ne može da se opusti.

– Možda sam previše ozbiljan kada je televizija u pitanju, možda je to moja greška… Nisam se dovoljno otvorio, treba mi verovatno još 17 godina da se opustim na sceni i pred kamerama, pa ću da postanem onaj pravi – rekao je Bane kroz osmeh u emisiji „Grand news“, pa priznao da ga žene saleću sa svih strana i šalju poruke eksplicitne sadržine na društvenim mrežama:

– Devojke su mnogo otvorenije, direktnije nego muškarci i kako vreme prolazi sve slobodnije… Stižu mi poruke na Instagramu razne eksplicitne sadržine – rekao je Bane u emisiji „Grand news“.

Podsetimo, Bane se nedavno razveo od supruge Milice sa kojom je bio sedam godina u braku.

– Nisam zbog kafane izgubio ženu. Sada sam slobodan, i to nema veze sa emotivnim statusom, status je potvrđeno slobodan. Izgubio sam je zbog nerazumevanja, loše komunikacije i ljubavi, sa obe strane. To je moj najveći poraz koji sam doživeo u životu, definitivno – ispričao je pevač svojevremeno.

– Pokušavao sam više puta poslednjih godina da sačuvam zajednicu, ali ovo je najbolja odluka, što će se pokazati u narednom periodu. Sada smo u korektnim odnosima, sarađujemo po pitanju dece, i to je jedino važno – rekao je Bane tada.

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: D. Bukovčić