Login/Registracija

ŠTA ĆE REĆI SAŠA? Od Milice Jokić ovo niko nije očekivao! „Neježih se“ (VIDEO)

U poslednje vreme među pevačima sve je popularnije snimanje kavera, ali dok mnogi ulažu ogroman novac za spotove, mlada nada „Granda“ Milica Jokić to čini potpuno drugačije  i originalnije.

Uz pratnju gitare Sunaja Ibrainovića pevačica sve češće obrađuje hitove svojih kolega, a umesto Jutjuba video deli putem društvenih mreža, što se pokazalo kao pravi potez. Ništa tu ne bi bilo iznenađujuće da snajka Ivice Dačića ne peva sve – od Silvane do Nirvane.


Nakon obrade hita „Behute“ od Senide kojom je sve iznenadila, ovog puta uživo je otpevala najnoviju pop baladu „Lažu te“ Saše Kovačevića i ponovo izazvala lavinu komentara. 

„Neježih se“, „Bravo, mala“, „Svaka čast“, „Ovo je predivno“, neki su od prvih reakcija na kaver koji je podelila na Instagramu. 

……

Podsetimo, svoje glasovne sposobnosti Milica je pokazala još kao devojčica kada se takmičila u „Zvezdama Granda“ i „Nekim novim klincima“. Svojim glasom fascinirala je mnoge, a na nju nije mogla da ostane imuna ni Zorica Brunclik koja ju je u medijima često hvalila. 


Nakon učešća u najgledanijem takmičenju, Milica se oprobala i kao „Ministarka“, ali je od ove grupe brzo odustala.

– Sa „Ministarkama“ sam snimila jednu pesmu, ali nije mi se dopalo iskreno, nekako mi je atmosfera bila čudna. Sve je to bilo ok, veliko je to iskustvo za mene, ali ipak je najbolje da se sama probijem, iako je to sigurno teži način – istakla je Milica za Grand Online.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić