SPREMAN SAM DA BUDEM OTAC! Ljuba Perućica priželjkuje prinovu u 2020. godini, pa otkrio da li bi više voleo sina i ćerku (FOTO)

Zvezda Granda Ljubomir Perućica 2019. godinu pamtiće po lepim stvarima. Pevač je u oktobru protekle godine rekao sudbonosno „da“ svojoj izabranici Katarini Kolozeus, a u intervjuu za jedan beogradski list otkrio je da li će suprugu povesti na neko romantično putovanje za praznike.

„Praznično putovanje možda bude samo na Kopaoniku, neko skijanje od par dana, pošto ćemo toliko imati vremena. Neko veće i duže putovanje možda će biti u februaru“, ispričao je Ljuba, a zatim priznao da se u braku između Kaće i njega ništa nije promenilo, obzirom da su zajedno živeli neko vreme pre nego što su se venčali. 

……

„Mi smo i pre tog papira dugo živeli zajedno i već smo probali taj, da kažeš, vanbračni život. I tada smo se super slagali, a i dalje se slažemo. Ništa se specijalno nije promenilo“, rekao je pevač.

Ljuba je otkrio i da njegova supruga nije zahtevna kada su pokloni u pitanju, kao i da nije znao kako da joj kupi poklon, obzirom da su stalno zajedno. Perućica je na kraju rekao i da u 2020. godini priželjkuje prinovu.

……

„Ja bih najviše voleo da dođe do proširenja porodice u 2020. godini i da dobijemo prinovu. Prosto… Mi radimo na tome, pa kada bude biće. Što se mene tiče, ja sam spreman, voleo bih da se to sutra desi. Iskreno, voleo bih da bude devojčica, ali nemam problem da bude i mali dečak. Devojčice se nekako vežu za tatu“, rekao je Ljuba. 

ŠTA IM JE TO NA LICU? Ljuba Perućica i njegova žena ŠOKIRALI fotkom na Instagramu (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: M. Jeremić