Login/Registracija

SPREMAN NA TRANSFORMACIJU: Nermina Handžića u OVAKVOM IZDANJU još niste videli (FOTO)

Nermina Handžića, pobednika petnaeste po redu sezone „Zvezda Granda“, upoznali smo kao vrhunskog vokala koji je zadnji atom snage davao na Grandovoj sceni, ali malo ko zna da je podjednako dobar i u sportu i da je imao perspektivu da postane odličan fudbaler.

Zato nas ne čudi što pored se pored muzike i napornih svirki, ponovo vratio staroj ljubavi – vežbanju. 

8ce6940e7c84beb8e84e013196d6b0b5934f88c8

– Moram malo da se bacim na trening, vreme je – priznao je Nermin i otrkio koji je glavni razlog ponovonog vežbanja:

– Ne želim da smršam, ne moram, ali da se isklešem što bi se reklo (smeh).

59201348ab5bcf919d05cb9944e2271925903d77

Iako nastupa gotovo svako veče, Handžiću ne predstavlja problem da nakon napornih svirki provede i po nekoliko sati trenirajući, budući da sada kao javna ličnost itekako mora da obrati pažnju na fizički izgled.

– Moram da priznam da mi nije teško palo da se ponovo pokrenem jer sam oduvek voleo sport. I ranije sam trenirao, ali u poslednje vreme nisam mogao da stignem. Imam mnogo nastupa i obaveza, ali u principu uvek kada imam slobodan dan gledam da odem u teretanu- priznao je pobednik.

510e44c07e306523c99f7752bb64cc664898dfe4

Malo ko zna da njegov brat blizanac, uprkos fantastičnom glasu, još uvek nema hrabrosti da se okuša u takmičenju i da ga članovi porodice bezuspešno nagovaraju, pogovoto Nermin.

– Mama i brat često zapevaju, imaju smisla za muziku. Felmin je više sportista, nije nikada pokazivao želju za pjevanjem. Tri godine sam i ja trenirao fudbal u NK TOŠK Tešanj u periodu kada mi je glas mutirao i kada nije bilo preporučljivo da radim svirke i trošim glas, kako bi se on formirao kako treba. Na našim prostorima je jako teško uspeti kao fudbaler. Meni je to više bio hobi i rekreacija, nego što sam imao želju da se tim bavim. Završio sam nižu muzičku školu za harmoniku, žao mi je što nisam nastavio da sviram. Imam želju da budem pevač i da imam svoj bend- otkrio je pobednik ovogodišnje sezone.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović