SPAS U ZADNJI ČAS! Dobila Panik, Đorđe OSUO PALJUBU po njoj, a onda je ONA reagovala (FOTO)

Ena Radojičić prošle godine ispala je u prvom krugu takmičenja, a sada je odlučila da se ponovo prijavi za učešće u „Zvezdama Granda“. Ena dolazi iz Beograda, a žiriju se predstavila pesmama „U nedelju“ Marije Šerifović i „Stoperka“ Goce Tržan. Situacija od prethodne sezone se ponovila, pa je Ena za vreme pevanja opet dobila panik taster. 

Marija je odmah prokomentarisala da ova devojka ne treba više da se prijavljuje za takmičenje, a Đorđe David je bio daleko suroviji. „Nemaš sluha, nemaš ritma. Zvučiš kao neki loš takmičar na karaokama u nekom klubu. Ovo je bilo mučenje za nas, a pogotovo za tebe“, rekao je roker. 

1eba826499e0c42d928e808ca7cde69aedd16d04

Popović je pitao Enu da li nastupa negde, na šta je ona odgovorila da često peva na rođendanima i svadbama. „Mora da je super na tim rođendanima“, sarkastično je prokomentrisao Đorđe. 

Jeleni je bilo žao što je devojka morala da čuje ovakve komentare i poručila joj da zna koliko reči mogu da bole. „Reči mogu da bole kao nož, ali ti budi mudra i sve što si negativno čula okreni u svoju korist“, posavetovala je diva takmičarku.

Saša je rekao da situaciju po pravilu može da preokrene jedino gostujući član ukoliko odluči da bude mentor kandidatu.  Slađa je u tom trenutku stisnula taster i izela Enu u svoj tim. „Ne slažem se da nemaš sluha i ritma. Ako budeš radila, uspećeš. Da li ću ti ja pomoći u tome ili neko drugi, videćemo. Bilo bi mi žao da odeš sad ovako“, rekla je pevačica i dobila gromoglasan aplauz. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić