Snežana Đurišić se osvrnula na glasanje žirija: „Sreća što Saša odlučuje inače bi ovo bila kataklizma“

IMG 1813

Poslednji su večeras na scenu izašli Arsena Sapi iz tima Ane Bekute i Harun Ćostović kome je mentor Marija Šerifović. Takmičarka je izvela pesme „Šta će tebi“ i „Tu mareja man“ i dobila u poslednjem trenutku 3 glasa, dok se kandidat opredelio za numere „Šta sam ja u tvom životu“ i „Dobro veče izgubljena nado“ za šta je osvojio 5 glasova žirija.

0A0A9927

-Ništa nije valjalo ali sam glasao samo da kandidatkinja ne ispadne na keca. Za jednu minornu nijansu si bila bolja od devojke koja je već ispala. Ovo je tvoj najlošili krug, ti iz kruga u krug ideš sve niže i niže, a oba kandidata ste pevali kao da ste na nivou 4. razreda osnovne škole – prvi je obrazložio glasove Đorđe David, a umnogome se sa njim složila Viki Miljković.

-Bilo je dosta falša i nesigurnosti u pevanju. To mislim i za Arsenu i za Haruna. Ovo pevanje je dosta amatersko i mislim da Hariun treba da krene da radi negde, jer mu fali iskustvo. Čuje se da je amater – rekla je Viki naglasivši da je za peti krug potrebno ipak nešto više od amaterskog pevanja.

0A0A9931

Ceca Ražnatović je malo ublažila većinski stav žirija.

-Arsena, kod tebe se čuje da ti znaš da pevaš, ali večeras nije bilo tvoje veče. Apsolutno se slažem sa ovim što su kolege rekle da se nisi sastavljala sa intonacijom – rekla je Ceca i poželela sreću u baražu kandidatkinji, a onda istakla da je drugi kandidat dosta napredovao u ovom takmičenju:

-Radi na sebi, slušaj svog mentora i mislim da možeš dosta da napreduješ.

Aleksandar Milić Mili složio se da je prva kandidatkinja slaba, dok je pohvalio drugog takmičara.

IMG 1376

-Meni je bilo odlično. Toliko sigurno i prijatno si pevao. Tamo gde je trebalo da daš energiju ti si dao . Iznenadio sam se da si amater. Ono što ti zameram i zbog čega mislim da nisi za 6 glasova je to što nisi na sebi nimalo poradio imidžom da nekako ispoštuješ ovaj stejdž. Ti stvarno izgledaš kao da si mesarski pomoćnik – rekao je Mili.

Dragan Stojković Bosanac se obratio Ceci da pokaže kako se glasa jer je po njegovom mišljenju ona napravila dramu i pokvarila celu emisiju, na šta mu je ona uzvratila.

-Nisam pokvarila celu emisiju nego se bunim protiv nepravde – rekla je Ceca, sa čim se složila i Snežana Đurišić.

SVETLANA RAZNATOVIC CECA ZG SNIMANJE 03042023 FOTO MUNJA 39 ok

-Poslali smo gomilu dobrih pevača u baraž. Sreća što Saša odlučuje inače bi ovo bila kataklizma – rekla je Snežana.

Završnu reč imali su mentori.

IMG 1709

Ana Bekuta je istakla kako su ona i njena takmičarka sinoć do ponoći razmenjivali poruke i zanimalo ju je šta je bio problem, na šta se kandidatkinja požalila na određene tehničke probleme, a potom je reč preuzela Marija Šerifović.

-Harune, za amatera pevaš… Sve je tačno. Upevan si, hajde idi, samo „drmni“ čašu vode – rekla je Marija, nakon čega je usledio baraž.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić