Login/Registracija

Snežana Đurišić otkrila kako je uspela da se reši VIŠKA KILOGRAMA, a ovo joj je jedni POROK!

Pevačica Snežana Đurišić uspela je da se reši viška kilograma i svoju liniju dovede u top formu, a kako je mnoge zanimalo kako joj je to pošlo za rukom, rešila je da otkrije šta je tajna njenog izgleda.


– Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike. Redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmane koji prijaju koži mojih godina, negujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli – govori kroz osmeh pevačica, koja nema pomoć nutricioniste.


– Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista. Mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svesna sam da ne treba da imam slatkiše i testa u svojoj ishrani, koje inače obožavam, pa kada se usudim da to sebi dozvolim, trudim se da to budu male količine. Vanja stvarno voli sve da jede. Šta god da spremim, oduševi se, ali izdvojiću moj čuveni sataraš, odnosno bećar paprikaš, to nam je omiljeno jelo – rekla je Snežana i priznaje da je uspela da se reši velikog poroka.

– Ranije sam konzumirala nikotin, ali već 12 godina sam oslobođena te loše navike. A ako se slatkiši broje u porok, onda imam jedan – ispričala je pevačica za Svet.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić