Snežana Đurišić iskreno o žiriju Zvezda Granda: „Kad imamo pauzu svi smo okej“

Članica žirija najpolularnijeg muzičkog takmičenja na Balkanu Snežana Đurišić je bez zadrške govorila o kolegama koje sede u sudijskim stolicama „Zvezda Granda„.

Ponekad deluje da oni nisu u dobrim odnosima sudeći po čarkama koje se dešavaju u emisijama, a sada je ona ispričala kako zapravo komuniciraju kada se ugase kamere. 

693d0785cb9a68158d79155aa53d882f1ed64e6a

I posle skoro jedne decenije u žiriju Snežana vrlo vodi računa o tome kako se obraća kandidatima jer je svesna da su mnogi pod tremom kada nastupaju na Grandovoj sceni.

Kao član produkcije, tu je da svakome da podršku, ali i da pomogne učesnicima kada je reč o njihovih pet minuta predstavljanja.

– Pazim šta ću da kažem toj deci, ali ne mogu da kažem da je bilo odlično ako nije. I to nije ni malo lak posao. Mentorisanje je jako važna stvar, tu decu možemo bar malo da usmerimo, pa šta im Bog da. Moraju da budu radni, vredni, disciplinovani, ali ako nešto ne može – ne može. Svi vole da gledaju čarke i da čuju. Kod nas nije montirano, to je sukob mišljenja, gde ima i malo slobode. Publika je nepogrešiva – rekla je ona u emisiji „Sceniranje“.

8c7f044597d9644b9f3f90883903f0d408858323

Snežana je istakla da je normalno da svako ima svoje mišljenje, kao i da uputi zamerke kandidatima ili kolegama u žiriju. Uprkos svađama koje gledoci vide na malim ekranima, pevačica priznaje da kada se kamere ugase, situacija je potpuno drugačija.

– Odnos je dobar. Kolegijalno je, kad imamo pauzu svi smo okej, svi smo normalni. Desi se da se nekad preispitamo ko je šta kome rekao, ali se ništa lično tu ne dešava. Uvek ću odreagovati ako smatram da to tako treba. Budu i situacije koje se dogode, ali ostanu neprikazane javno. Snimanje traje po sedam sati, ne može to sve da ide. Mi imamo sve, Saša Popović je u svom poslu vrhunski – kaže Snežana koja se prisetila početka svoje karijere i tadašnjih odnosa na javnoj sceni

 – Mi nismo strašni sud. Iako su neki članovi žirija oštri i strogi, ali život nikoga nije milovao. Kada sam ja bila dete došla sam na neko takmičenje, tu je bila žena koja je već oterala jednog momka koji je bio pre mene. Rekla sam da ću da pevam „O, mama, mama“ Lole Novaković, a ona me je pitala da li pevam narodnjake. Otpevala sam pesmu Lepe Lukić i ona mi je rekla kako ću pevati samo narodnjake. To je bila Radmila Trifunović. Ona je znala to što radi, radila je najbolje na svetu i kod nje nije mogao da prođe niko ko ne zna – iskreno je ispirčala Snežana.

BONUS VIDEO: 

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković