Login/Registracija

Sneža otkrila ko je njena JEDINA NASLEDNICA iz takmičenja: „U NJOJ VIDIM SEBE“

Još jedna sezona „Zvezda Granda“ iznedrila je fantastične mlade vokale, a mentori su ponovo uradili svoj zadatak uradili besprekorno. Među šesnaest finalista našla se i devojčica koja je prikupila simpatije Snežane Đurišić, iako je bila u timu Ane Bekute.

– Mala Sandra Mladenović, ona će me naslediti, ona peva isto kao ja! Ona je devojčica koja je mene jako podsetila na mene, a nekoliko mojih pesama je otpevala baš kao ja. Nekada sam bila tužna što nisam mogla sebe da prepoznam u nekome od tih mladih ljudi, ali se onda pojavila ona, jedno divno dete i prelepo vaspitano- otkrila je pevačica.


Bez imalo sujete Snežana će pružiti podršku svim takmičarima, bez obzira da li su bili u njenom timu, ali ne krije da za svoju naslednicu ima posebne planove.

– Uvek ću joj biti podrška, rekla sam joj to. Uvek dajem glas za nju! Iako sam imala svog kandidata u finalu podjednako sam navijala i za Sandru, u sebi naravno (smeh)- priznala je te dodala da publika može očekivati iznenađenje.

– Biće rado viđena i pozvana sa moje strane na neki moj koncert ili nastup. Možda bude i neki duet- istakla je Sneža ne krijući ponos što je konačno u nekom mladom pevaču videla sebe.

Podsetimo, Sandra Mladenović iz tima Ane Bekute osvojila je treće mesto u „Zvezdama Granda“  sa 43.787 glasova. Pokazala se kao besprekoran izvođač narodnih numera, a neretko je pevala i Snežine pesme čijim izvođenjem je fascinirala ne samo žiri, već i publiku.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović