Login/Registracija

,,ŠLIHTARO JEDNA, AJDE DA TE PLAĆA NEGO RADIŠ ZA DŽ“! Emisija samo što je počela, Marija i Jelena već u RATU! (FOTO)

Jusuf Šingoli ima 19 godina, dolazi iz Novog Sada i večeras nam se prvi predstavio na velikoj sceni izvedbom pesama ,,Veruj u nas“ Adila i ,,Bojana“ Šabana Šaulića.

Ovaj kandidat oduševio je žiri svojom bojom glasa i pevanjem, pa je tako dobio 6 glasova. Onaj koji je izostao bio je od Marije Šerifović.

Međutim, Marija se naljutila i rekla Jeleni: ,,Ugasi se. Dala je glas kada se zid već uveliko otvorio“, na šta je JK dodala: ,,Ma ja ne vidim na pola metra, ja sam u godinama“.


Saša Popović naredio je Jeleni da povuče svoj glas jer je navodno videla kandidata a onda su krenule prozivke na Marijin račun. ,,Šlihtaro jedna, ajde da te plaća nego radiš za dž“ rekla je Jelena a ostali članovi žirija konstatovali su da bi Saša progledao kroz prste Mariji da se to njoj desilo. ,,Meni nije stalo do Sašine ljubavi, ja to imam i neću da se takmičim sa Marijom kojoj je stalo da je Saša mnogo voli“ dodala je Jelena a Saša je prekinuo ovu raspravu tražeći od članova žirija da se izjasne ko bi želeo mentorstvo nad ovim momkom.

Darko Lazić, gostujući član žirija, Viki i Bosanac rekli su da su samo dali glas radi podrške, dok su Ana Bekuta i Đorđe David ušli u trku za ovog kandidata.

Jusuf se na kraju odlučio za Anu, a ona mu je dala podršku i rekla da će lepo sarađivati.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac