Login/Registracija

SLEDEĆI KORAK JE OPERACIJA Dada Mešaljić šokirala odlukom: „ČVRSTO SAM ODLUČILA“

Mnoge devojke danas iako nema potrebe naočare za vid nose kao propratni aksesoar, međutim Dada Mešaljić rešila je da ih se u potpunosti oslobodi.

Iako joj lepo stoje, a mnogi tvrde da zbog njih izgleda i dosta mlađe bivša učesnica takmičenja „Zvezde Granda“ rešila je da se podvrgne procesu skidanja dioptrije.

To u današnje vreme omogućavaju brojne savremene i moderne metode za koje se odlučila Dada i dobila ogromnu podršku putem društvenih mreža.

– Konačno je došlo vreme da progledam! Više neću škiljiti- našalila se Dada, a potom za Grand Online otkrila da li je u svoju odluku apsolutno sigurna.

– Za sada sam imala samo pregled, ali čvrsto sam odlučila da hoću to da uradim! Inače se odlično osećam, sve je u najboljem redu- istakla je pevačica.

Mada su mnogi pomislili da je pevačica odlučila da se podvrgne nekoj vrsti estetske korekcije, poput većine njenih koleginica, njena odluka da se pouabavi svojim zdravljem prijatno je iznenadila fanove.

Podsetimo, Dada se nedavno ostvarila u ulozi majke te veruje da će ovaj zahvat samo pomoći u njenim daljim danima majčinstva.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović