Login/Registracija

Skinuo se u ZVEZDAMA GRANDA, sad priznao ko ga je na to NATERAO (VIDEO)

Žarko Madžić iznenadio je mnoge kada se u „Zvezdama Granda“ pojavio kao drvoseča iz Cecinog spota za pesmu „Idi dok si mlad“.

Njegov nastup privukao je veliku pažnju javnosti, a kako je rekao Saša Popović mnogim damam u studiju su pale vilice zbog Žarkovog izvajanog tela, a nakon scenskog peformansa ni mi nismo bili sigurni kako ćemo da uradimo intervju.

– Isto kao da sam obučen, nemam uopšte problem sa golotinjom. Možda bi mi bilo neprijatno da sam skroz go, verujem da bi tako bilo i vama i publici, ali generalno nemam problem sa skidanjem, uostalom kako funkcionišemo na Adi ili na moru- rekao nam je na početku razgovora takmičar, ali nam je pogled sve vreme išao ka njegovim napucanim grudima na kojima bi mu mnoge devojke pozavidele.


– Ja grudi kod žena ne primećujem toliko, nisam ljubitelj iskreno, više volim oči (smeh). Dešava se da su moje grudi veće nego određenih devojaka, ali nema veze- priznaje Žarko i otkriva kako je zapravo došao na ideju da se u takmičenju pojavi kao kopija manekena iz Cecinog spota.

– Ovo sam sam hteo jer sam čitao komentare da sam kao Cecin drvoseča iz spota, rek’o evo ga drvoseča ali iz 2022. Baš mi je to bila želja, rek’o daj malo mu ga dam- iskreno kaže Madžić i dodaje kako je njegova mentorka Ceca Ražnatović reagovala:

– Bez kompormisa i bez slike, rekla je samo to je to.


Iako važi za najzgodnijeg takmičara u „Zvezdama Granda“ priznaje da svojim izgledom ne želi da nabija komplekse drugim takmičarima, kao i da bi voleo da ostane upamćen i po glasu.

– Ja bih voleo da to bude pola – pola da pevanje prati izgled. Da je samo izgled presudan ne bi me Popović vratio, nego bi mi me bacio u neke manekene i modele i kao bavi se time, za pevanje nisi. Naravno, ovo je scena gde se uživo peva, tu je žiri, trema, ludnica…– ističe takmičar.


Izvajano telo donosi mnoštvo ponuda, a najviše ima ljubavnih i to preko društvenih mreža.

– Dobijam mnogo eksplicitnih fotografija, s tim što mi je to u početku bilo zanimljivo, a sad me već smara. Kada nešto svakodnevno imaš i kad ti je uvek pri ruci, počne da smara- iskreno kaže i nastavlja:

– Bukvalno sam sad u fazonu da bih mogao da se zaljubim, da imam devojku i da idem sa njom u bioskop, u pozorište ili na sladoled. Umem ja da budem romantičan, ali ne uvek i ne prema svakome.

A kakva devojka može da privuče njegovu pažnju i šta mu je najvbžanije u vezi otkrio nam je u razgovoru ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić