Seksi veš za VERICU i šminka za drugarice: “Je l’ moguće da su mene poslali OVO DA KUPUJEM?“ (VIDEO)

Pevačica Marija Šerifović dane u Los Anđelesu između ostalog provodi odlascima u šoping, ispunjavajući želje  bliskih ljudi, a u svom novom vlogu pokazala je kako to zapravo izgleda.

Odmah na početku otrkila je da nije osoba koja luta tržnim centrima, već sve za sebe poručuje online, ali je zbog mame i drugarica morala da ode sa spiskom u jedan holivudski šoping mol.

a53964fa7c9ceed3a8b354d60e9aa1202811b74a

– Prvo kupujem sveće, kupke, šampone i slično. Kao da u Srbiji nema čime da se kupa- komentarisala je Marija u jednoj kozmetičkoj radnji a zatim se preselila u carstvo šminke i parfema- A sada spektakal! Da li verujete da ja kupujem šminku. Ja ne razumem ovoliko šminke, zar nije sve to isto?- pitala je svoje pratioce pevačica.

a27fb41d4f282eef249615ebde4a3c8cd94bac4f

Ono što je najviše nasmejalo publiku jeste njen odlazak u prodavnicu poznatog, svetskog proizvođača donjeg veša, u kojoj je kupovala isključivo za svoju mamu Vericu- Ljudi, Verica ceo život nosi samo njihov donji veš. Evo majka imaćeš lepe gaće- nasmejano je poručila Verici putem videa, a zatim pokazala da je na to potrošila oko 250 dolara.

Pogledajte kako je sve izgledalo:


POGLEDAJTE I:

Izvadila PAŠTETU I HLEB u sred leta na BIZNIS KLASI! (FOTO)

Ko o čemu, Mara o HRANI! Samo posebni će je RAZUMETI (VIDEO)Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac