Login/Registracija

SEĆATE LI SE OVE ZVEZDE GRANDA? Šećer pokazao suprugu i fanovi kažu PRAVA JE ŠEĆERLEMA

Verni gledaoci „Zvezda Granda“ sigurno se sećaju harizmatičnog Nikole Ajdinovića koji je zahvaljujući talentu postao miljenik publike, ali i jedan od najtraženijih pevača Grand produkcije.

Od samog pojavljivanja u takmičenju važio je za najveselijeg i najharizmatičnijeg pevača, pa je čak izgradio nadimak „Šećer“. Zbog velikog talenta žiri mu je predviđao uspeh u svetu šou biznisa, ali je on ipak odlučio da karijeru gradi mimo granica naše zemlje, tačnije da nastupa po dijaspori. 


Pre četiri godine nasmejao nas je i oduševio izvođenjem dečije pesme „Mama voli bebu“ u narodnjačkoj verziji, a pre tri je obradovao publiku duetom simpatičnog naziva „Sećer i bombona“ (OVDE).

https://youtube.com/watch?v=BtRIsoxK_kk

Ali kako nemamo priliku da ga često viđamo u javnosti, budući da živi u Nemačkoj, a nastupa po dijaspori, a i nije preterano aktivan na društvenim mrežama, tako nas svaka njegova nova objava obraduje.

Nedavno je njegovoj supruzi Aleksandri bio rođendan, a pevač joj je na društvenim mrežama čestitao emotivnim porukom, objavivši njihove fotografije koje su izazvale lavinu komentara. 


„Srećan rođendan, voljena moja ženo! Puno sreće, zdravlja i ljubavi želimo ti naša deca i ja“, napisao je Šećer u opisu fotografija koje su pokupile simpatije njegovih fanova koji su mu poručili da kraj sebe ima pravu „Šećerlemu“. 

Pogledajte kako izgleda njegova Aleksandra sa kojom ima dvoje dece.

Ne liči na sebe: Ovako je Nikola Ajdinović izgledao pre neku godinu

Podsetimo se i njegovog nastupa iz „Zvezda Granda“ koji broji skoro 20 miliona na Jutjubu i spada u najgledanije iz ovog takmičenja.

Foto: Fejsbuk,
Autor: I. Ankić