Login/Registracija

SEĆANJE NA ŠKOLU Ova zvezda Granda bila je odličan đak, svirala je klavir i bila druga pratilja (FOTO)

Deca će ponovo od sutra krenuti u školu, a zvezda Granda Tamara Dragić prisetila se svojih školskih dana. Jedna od najlepših pevačica na estradi kaže da je volela školu i da je bila odličan đak. 

„Obožavala sam matematiku i naravno, muzičko, a nikako nisam volela predmete koji su morali da se bubaju napamet. Imala sam glavnu tačku na priredbama, svirala sam klavir, učestvovala sam u predstavama. Još tada sam bila sigurna da mi je mesto na sceni jer se tu najbolje osećam. Volela sam i fizičko, naročito u periodu kada su bila organizovana na nivou opštine, pa sam bila deo svake ekipe – odbojka, rukomet i košarka. Čak sam osvojila i medalju u atletskoj disciplini bacanje kugle s ramena“, rekla je Tamara za „Espreso.rs“. 

Treningom do SAVRŠENSTVA! I ova pevačica je u trci za NAJGUZU!

Interesantno je da je Tamara tokom školskih dana važila za pravu lepoticu i da je na jednom izboru za Mis osvojila titulu druge pratilje. 

U osnovnoj školi imala je i prvu simpatiju, a u tog dečka je bila zaljubljena sve do petog razreda ali mu to nikad nije priznala iako je nameravala da mu pošalje pismo. 

Ova zvezda Granda uskoro postaje DOKTOR NAUKA: Ljudi teško praštaju uspeh! (FOTO)

Koliko se Tamara promenila od školskih dana do danas? 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: A. B.