Login/Registracija

Sanja Kužet ŠOKIRANA PRIZNANJEM KANDIDATA: „NEMOJ TO DA RADIŠ u takmičenju molim te“

U muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, nema previše rokera, a za svakog od njih možemo reći da su se istakli po neverovatnom talentu i emociji koju prenose kada stanu na scenu.


Iako smo Handa Džehverovića vezali isključivo za rok, takmičar je tokom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ pevao i pesme Kebe i Tamare Milutinović što je sve iznanedilo, a on je zatim i objasnio kako je njegov repertoar na nastupima raznovrstan,

– Ja pevam sve, obično počnem sa Dinom Merlinom, Dugmetom, Lexingtonom pa odem do Južnog vetra čak. Na primer Sinan Sakić „Otvaram ti dušu“- rekao je Džehverović.


Voditeljka Sanja Kužet ostala je u šoku nakon ovog priznanja, a iako je izrazila želju da to čuje od njega molila ga je da to ne čini u takmičenju, i pitala kako se snalazi sa trilerima.

– Ne izađu ti trileri kao kod mojih kolega narodnjaka, ali izađe dovoljno pristojno da se može slušati. Kažu da mi dobro ide– tvrdi Hanad koji svoj stil u takmičenju ne planira da promeni.


– U takmičenju neću to da pevam jer ima ljudi koji to rade vrhunski, a ja radim vrhunski ono što pevam, a to je rok, ali ako uđem u finale otpevaću nešto od Južnog vetra– obećao je pevač koji bez lažne skromnosti kaže da vidi sebe u top pet.

BONUS VIDEO


Foto: Z. K. Munja/ E. srdić/ L. Cvetković,
Autor: S. Čumić