Login/Registracija

Sanja Kužet se uskoro vraća na posao, ali OVAJ DETALJ je promenila na sebi (FOTO)

Posle pauze od skoro dva meseca, takmičenje „Zvezde Granda“ se nastavlja od 23. maja, dok će emisija „Zvezde Granda Specijal“ početi sa emitovanjem od 17. maja. Voditeljka Sanja Kužet je vreme u izoalciji provela sa svojom porodicom, a uskoro se vraća na posao. Ona je već počela sa pripremama za snimanje, a prvo je posetila svog frizera. 

Nakon karantina Sanja je odlučila da se ošiša i da osveži svoju kosu, a sudeći po prvim fotografijama ona se odlučila za malo svetliju nijansu. 

……


Ova promena joj se dopala i zato je na svojim društvenim mrežama pohvalila tim koji joj „radi o glavi“. Sledeći korak je poseta modnom studiju Marije Šabić čije haljine Sanja nosi u emisiji. S obzirom da se snimaju četiri nove epizode sa takmičarima iz Srbije, lepa voditeljka treba da izabere nove odevne kombinacije. 

PAPARACO: Evo šta Sanja Kužet radi na snimanju kad misli da je niko ne gleda (FOTO)

Evo čime se bavila Sanja Kužet pre nego što je postala voditeljka (FOTO)

Ona je nedavno pričala i da redovno trenira kao i da je korigovala ishranu tako da retko kozumira proizvode od brašna. Ne sumnjamo da će već u prvoj sledećoj epizodi „Zvezda Granda“ Sanja ponovo blistati na velikoj sceni!

https://youtube.com/watch?v=PQ3yGWuKC-A
Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić