Login/Registracija

Sanja Kužet POBEGLA IZ GRADA: Aktivno odmara u pauzi od snimanja, a evo ZBOG ČEGA JE JUTROS PORANILA (FOTO)

Kratku pauzu od snimanja novih emisija „Zveda Granda“, Sanja Kužet je iskoristila da pobegne od gradske gužve odmori od svakodnevnih obaveza.

Poznato je da lepa voditeljka voli aktovan odmor i da je ljubitelj zimskih sportova, pa je za razliku od brojnih javnih ličnosti koje su u ovom periodu pobegle u topije krajeve, Sanja odlučila da poseti planinu i prepusti se čarima zime.

Kao veliki ljubitelj skijanja, ona je poranila jutros kako bi iskoristila dan i među prvima se uputila na stazu, a prelep prizor podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu.

Ona je objavila kratak video na kome je pokazala kako uživa u snegu i da je spremna da započne dan na skijama.

Podsećamo, Kužetova je prava ambasadorka zdravog života koja je prošle godine počela sa proizvodnjom hledno ceđenih detox sokova „Relixir“ na koje je izuzetno ponosna.

Ništa nije došlo preko noći, jedna lifestyle priča se promenila onog momenta kad sam se drugi put ostvarila kao majka i kada sam shvatila da ne mogu samo da se oslanjam na mladost i genetiku,već moram nešto dobro da uradim za svoj organizam i sebe. Ljudi, kolege, pa i fanovi su me inspirisali da zapravo treba da im ponudim ono što već konuzumiram i odvažila sam se da to učinim i nesebično podelim sa svima  izjavila je na promociji svog brenda za naš portal.