Login/Registracija

Sanja Kužet i Voja Nedeljković poslednji put najavili ŽIRI, a razlog je PRETUŽAN (VIDEO)

Voditeljski tandem koji čine Sanja Kužet i Voja Nedeljković, otvorio je polufinale emisije „Zvezde Granda“ i time poslednji put u ovoj sezoni predstavio čuvenu sedmorku koja je deset meseci vredno i pažljivo odlučivala o sudbini kandidata. 

– Na samo smo korak do finala. Dobrodošli, smestite se i uživajte uz fantastične kandidate i još bolji žiri– rekla je Sanja  na početku emisije, što je izazvalo radost kod svih, ali i tugu kada je Voja saopštio da u ovoj sezoni poslednji put predstavlja članove žirija koji odlučuju o tome ko od kandidata ide u finale. 

e6a06654638051099aa62c254d58f3b91014b145

Nakon toga, Saša Popović pozdravio je sve u studiju i otkrio koja dva pravila je uveo pred veliko finale. 

– Prvo pravilo je da večeras nema komentara žirija, jer imamo 13 parova. Posle svakog para glasamo i vidimo ko ide direkno ili u baraž. Drugo, u finale se ide sa sedam osvojenih glasova, šest od žirija i moj je sedmi. Ne mogu samo da glasaju mentori čiji kandidati pevaju – objasnio je Popović i najavio veliko finale koje će biti 25. juna sa početkom od 21 čas. 

4e86ef1a351fd18dbf72cf62ea128e72e508b7bb

Trka za veliku završnicu bila je žestoka, ali je mesta bilo samo za najbolje. Čak 16 kandidata uspelo je da se plasira u sam finiš najgledanijeg talent šoua koje ćemo gledati danas na Prvoj televiziji, Kanalu 5 i TV Nova BiH. 

Ukoliko ste propustili uvertiru pred večerašnji spektakl, pravo je vreme da ispravite grešku i pogledajte sjajno polufinale u kojoj je trijumfovalo 16-oro njih. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić