Login/Registracija

Sandra Rešić u IGRI ISTINE I IZAZOVA otkrila šta je ukrala i koja je njena najveća nesigurnost (FOTO)

Dok provodi dane u samoizolaciji pevačica Sandra Rešić odlučila je malo da zabavi svoje fanove na Instagramu i da se oproba u igri „Istina ili izazov“. Ona je odgovarala na neobična pitanja, a čini se, da je uspela da bude potpuno iskrena. 

Ćerka Nina Rešića prvo je ispričala da su njeni najveći strahovi teška bolest i rat, a potom i da su joj cigarete najružnija navika. Govorila je i o tome kako joj se najmanje sviđaju pokloni koje dobija od mame, jer kako je rekla, njih dve imaju potpuno različit ukus. 


Ipak, najveće iznenađenje usledilo je kad je trebala da odgovori na pitanje „O čemu na sebi si najviše nesigurna?“. Zvezda Granda se prvo zamislila, a onda rekla „Po pitanju svoje guze“. 

Ovaj njen odgovor sigurno je ostavio utisak na one koji su mislili da je Sandra svoju liniju vežbanjem i ishranom uspela da dovede u savršen red. Nedavno je javno pričala i o operaciji grudi i koliko je uticalo na promenu njenog samopouzdanja, ali izgleda da pevačica još uvek nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom. Bez obzira što njena zadnjica nije savršena kako bi ona htela, nedavno je izjavila da nikad više ne bi otišla pod nož. 

Pevačica je nastavila igru na Instagramu i javno ispričala šta je jednom prilikom ukrala. 

„Bio je to neki porno časopis za dečka. I jednom sam ukrala CD Zdravka Čolića za sebe. To baš nije za pohvalu… ali to sam uradila kao klinka“, rekla je pevačica.

……


Inače, Sandra je ovih dana zabrinuta za zdravlje svog strica koji je zaražen korona virusom, a više o tome pročitajte OVDE. 

Autor: A. Bakić