Login/Registracija

SANDRA MLADENOVIĆ OTKRILA DETALJE LJUBAVNOG ŽIVOTA: „Momci me se plaše, a ja nisam OPASNA“ (VIDEO)

Ljubavni život prošlogodišnje finalistkinje „Zvezda Granda“ Sandre Mladenović je prava misterija.

Već mesecima se prepričava njena ispovest iz emisije „Život priča priče“, u kojoj je mlada pevačica priznala da nikada nije imala dečka.

Kako je od tog gostovanja prošlo nekoliko meseci, Sandra je pred kamerama Grandovog portala priznala da li se na tom planu nešto promenilo.

-Nije se još promenilo ništa! (Smeh) Ne znam kako da objasnim to, pričala sam i kod Sanje u emisiji, mislim da je problem u meni. Ja sam sa svima drug, sestra i tako dalje. Odmah postavim stav i taj neki gard u početku da niko ne može da mi priđe – kaže Sandra.

Sada redovno nastupa na proslavama i više je među ljudima, a nas je zanimalo da li joj momci prilaze kada je vide uživo i kako ona reaguje na to, obzirom da je u takmičenju dobila veliku popularnost i zauzela visoko treće mesto u finalu, pa je tako stekla i brojne obožavaoce.

-Ne mogu da kažem, javljaju se ljudi. To je tako kada ste na televiziji i kada ste javna ličnost. Što se tiče uživo nastupa, to je zanimljivo, ne prilaze mi. Ja verujem da je to zbog mog tog stava, jer sam ja takva kad me neko vidi kaže da delujem hladno, ozbiljno, sigurno. I tako mi ljudi pričaju da se plaše, to sam čula, nisam uopšte opasna, ali mislim ipak da je to zbog stava i ozbiljnosti samo javno, ali eto da kažem ljudima da se ne plaše,nisam opasna – zaključila je pevačica kroz smeh za naš portal, a video pogledajte u nastavku teksta.

Foto: Z.K.Munja/youtube,
Autor: A. Milinković