„Sakrili su to od mene“ Ceca Ražnatović progovorila o unuku, a potom otkrila i zašto su se Anastasija i Nemanja venčali u manastiru Rajinovac

Pevačica Ceca Ražnatović napravila je sjajnu atmosferu prošle noći u Somboru, a na nastupu u punoj Gradskoj kafani gde ju je slušao i najbolji košarkaš NBA lige Nikola Jokić.
Međutim, Ceci je sve palo u drugi plan u trenutku kada je ugledala svog unuka Željka, kojeg je majka Bogdana dovela na njen nastup, a da folk zvezda nije imala pojma da će biti tu.

SVETLANA RAZNATOVIC CECA OK FOTO MUNJA 57

-Mnogo je bilo lepo! Ne sećam se kada sam poslednji put bila u Somboru. Morali smo da odložimo zbog nevremena prethodni put, a Bogu hvala sada nas je poslužilo vreme. Skuvala sam se, sva mi je kosa mokra! Ali, imala sam najlepše moguće iznenađenje. Moja snajka, prija i moj menadžer su to sakrili od mene, da će Željko biti na mom koncertu, prvi put. Je l’ tako ljubavi? Je l’ ti bilo lepo, reci? – obratila se Ceca Željku koji je sedeo u pevačicinom krilu tokom davanja intervjua za Telegraf.

-Da, da… – kazao je neodoljivi dečak, koji je potom i otpevao omiljenu pesmu svoje bake „Beograd“.

SVETLANA RAZNATOVIC CECA OK FOTO MUNJA 14

-Ma, apsolutno nisam imala pojma! Vidim Bogdanu, ona se smeje, kad vidim i Željka i Danijelu… Presrećna sam bila. Stvarno je bilo neviđeno iznenađenje! Je l’ znaš, baš sam se radovala kad sam te videla… Je l’ znaš ti to? – rekla je Ceca gledajući u unuka.

SVETLANA RAZNATOVIC CECA OK FOTO MUNJA 54

Ceca je otkrila i da li se zna od ranije sa Nikolom Jokićem.

-Ne poznajemo se lično. Kao što on zna ko sam ja, tako i ja znam ko je on. (smeh) Nema šanse čovek da ga ne vidi, najviši je! (smeh) Sve vreme se veselio na stolici, uživao u muzici… Imala sam priliku da mu čestitam na osvajanju prstena i da mu poželim sve najbolje – rekla je Ceca u intervjuu.

ceca baner

Portal prenosi i da je mali Željko prekinuo svoju baku u intervjuu.

-A gde je baba Lidija?! – prekinuo je Željko Cecu.

-A baba Lidija je u Beogradu. Jesi se uželeo baba Lidije? – pitala ga je pevačica.

-Da… I tebe i Lidije – rekao je dečak sa osmehom.

Ceca je prokomentarisala i kako se provela nedavno u Atini, gde je sa ćerkom i sestrom na utakmici bodrila zeta Nemanju Gudelja.

-Sjajno smo se provele! Doduše, kratko smo bile, jedan dan, odgledale utakmicu i super se provele. Anastasija je odmah sa Nemanjom otišla za Španiju, a nas dve smo se vratile za Beograd jer sam ja imala nastupe – rekla je Ceca.

anastasija i gudelj ig

O utiscima sa Anastasijinog i Nemanjinog venčanja pevačica je rekla:

-Bilo je jako lepo, u krugu porodica, i jedne i druge. Intimno… To su njihove želje bile. Sjajno smo se proveli, top!

Na pitanje zbog čega su se venčali baš u manastiru Rajinovac, Ceca je rekla:

-To je njihova želja bila.

BONUS VIDEO: Ceca i Anastasija Ražnatović bodre Gudelja na utakmici

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić