Login/Registracija

SADA JE JASNO OD KOGA JE NASLEDILA LEPOTU: Lejla Zahirović pokazala mamu i baku, a SLIČNOST JE NEVEROVATNA (FOTO)

Od kada je šira javnost upoznala Lejlu Zahirović u „Zvezdama Granda“, pored njenog glasa pažnju je privukla i svojom lepotom i upečatljivim plavim očima po kojima je prepoznatljiva.

I dok su se mnoge pevačice podvrgle različitim estetskim korekcijama kako bi ispravile svoje nedostatke, ova pevačica se može zahvaliti majci prirodi zbog koje nije imala potrebu da bilo šta drastično promeni na sebi.

Iako ne voli da otkriva previše detalja iz privatnog života, ona je na svom Instagramu podelila fotku sa mamom i bakom od kojih je očigledno nasledila lepotu.

Tri generacije. Majka. ćerka i unuka. Da ste mi živa i zdrave puno godina– napisala je u opisu slike koja je dobila veliki broj lajkova.

Podsećamo, nakon duže medijske izolacije koja je usledila nakon gubitka oca, Lejla se prošle godine vratila da anstavi svoj muzički put gde je stala, a bolne uspomene još uvek nosi u svom srcu.

Najteže mi je bilo kada sam ostala bez svog najvećeg oslonca, a to je moj tata. On je nažalost preminuo u junu, kada su se dogovorile te letnje turneje. Nakon očeve sahrane prošlo je 10 dana kada sam počela da radim. Samo ja znam kako mi je bilo… Uvek me je čekao posle nastupa i onda idemo zajedno našoj kući, bio mi je velika podrška. To su bili najteži momenti, kad sam shvatila da ga nema. Samo ja znam šta sam preživljavala, sve dok nisam prihvatila da bi to bila njegova najveća želja da nastavim i da se borim, da naučim da živim sa tim. Bol nikada ne prolazi, ali da dobiješ neku snagu i hrabrost da nastaviš dalje– ispričala je Lejla za Grand.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić