ROLERKOSTER EMOCIJA: Završen drugi krug sa suzama, a ovi takmičari su prošli dalje (FOTO)

Od suza do smeha i pada sa stolice, tako bi ukratko mogla da se opiše poslednja epizoda drugog kruga „Zvezda Granda“. U njoj je nastupilo čak 20 kandidata koji su pokazali koliko im je rad sa mentorima pomogao. Nažalost nisu se svi proslavili na velikoj sceni, ali je bilo i onih koji su do te mere iznenadili svoje mentore da su zajedno skakali od sreće.

U bekstejdžu su i članovi porodice direktne prolaske slavili, a neki su i zaplakali. Đorđe David je takođe emotivno doživeo jedno glasanje i pustio suzu kad je čestitao svom kandidatu OVDE. Njegovo žestoko navijanje šokiralo je Sašu Popovića koji je zbog toga pao sa stolice OVDE. 

Dragan Stojković Bosanac je dva puta čestitao jednom svom kandidatu i uveren je da će sa njim ići do finala. Doktor za muziku tražio je i da mu Ivana Peters otpeva jednu pesmu da malo „opere uši“. Čini se da se opet zbog svojih takmičara najviše raspravljala Viki koja gotovo nikad nije bila zadovoljna rezultatima glasanja. 

c16e3976f163dcd2f4b55e854df73f5a0fa66397

U treći krug direktno su se plasirali: Mirza Šečić, Hamza Sokolović, Kristina Kalić, Stefan Denić, Novica Bulatović i Armin Jusufović.

Svoju sreću u baražu potražiće ovi takmičari: Ivana Branković, Nikola Petračković, Milan Bukilić, Željka Jurišić, Angel Jovevski i Sandra Milkovska.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: A.Bakić