Login/Registracija

ROKENROL ŽIVI: Preko 70.000 ljudi na koncertima Đorđa Davida i Ivane Peters, a evo gde je sledeći (FOTO)

Posle završene sezone „Zvezda Granda“ Đorđe David je neumorno nastavio da radi sa svojim bendom „Death saw“, a interesovanje za njihove koncerte ne jenjava. U samo nekoliko poslednjih nastupa koje su održali u Srbiji i Crnoj Gori, a na kojima je bila gošća pevačica Ivana Peters, uživalo je preko 70.000 ljubitelja rokenrola.

Popularni roker je sa bendom do sad nastupio na „Danima piva“ u Prilepu, „Green day“ festivalu u Soko banji, „Ušće festu“ u Bijelom polju, „Medijana festu“ u Nišu, a već sutra uveče ima zakazan koncert u Beloj Planci na „Danima Banice“ od 21 sat.

……

U repertoar su uvrstili ne samo hitove „Generacije 5“ već i drugih bendova poput „Smaka“ i „EKV“, a posebno oduševljenje ovog leta izazvala je obrada Bajagine pesme „Gde si“ koja će se tek naći na novom albumu Đorđa Davida i benda „Death saw“ koji izlazi u oktobru. 

“Novi album je gotov. Aleksandar Mitrović ga je završio i u pitanju je devet obrada devet velikih autora sa ExYu rokenrol prostora. Razlog za objavu ovako nečega je ljubav prema rokenrolu koja je prosto isčezla”, rekao je Đorđe David koga posebno raduje što na njegove svirke dolaze fanovi svih generacija, a posebno deca.

Posle Bele Palanke, letnja turneja nastaviće se u Bosni i Hercegovini i Makedoniji, a završiće se koncertom u Vrnjačkoj banji početkom septembra.

“Ko dođe u ’Zvezde Granda’ pa makar to bio i ronkerol, apsolutno mu se vrata otvaraju za sve“, rekao je Đorđe kad smo ga pozvali da ga pitamo kako provodi leto i da li odmara od mentorstva u najpopularnijem muzičkom takmičenju.

Pogledajte i ovo „IMAO SAM MASNICU TRI DANA“: Đorđe David provocirao Milicu na mentorskim časovima, pa otkrio kako mu je vratila! (VIDEO)

Autor: A.Bakić