Login/Registracija

REKLA PA POREKLA! Sandra Rešić u naletu besa ipak objavila fotografije sa očevog groba i zapušila usta svima (FOTO)

Tokom i posle takmičenja „Zvezda Granda“ pevačica Sandra Rešić ostala je poznata kao Ninova ćerka. Činjenica da se njen uspeh vezivao za Nina Rešića od početka joj je bio teret ali je prihvatila da ga nosi na leđima. Ona je mnogo puta govorila da pokušava da se dokaže na muzičkoj sceni i pokaže „da nije samo prezime“. O njenom odnosu sa pokojnim ocem dugo su se u medijima provlačile brojne neistine, a zbog priča da nikad nije bila na očevom grobu javno je izjavila da se nikad neće slikati na večnom počivalištu svog roditelja. 

Međutim, Sandra je pogazila svoje reči i objavila na društvenim mrežema ono što verovatno niko nije očekivao. 

„E pa dosta mi je vas. Pojedinih naravno, koji me već 13 godina ne puštaju na miru, naročito mog oca. I evo vam slike, sledeće očekujem vaše sa grobova najmilijih. Dosta je!“, napisala je Sandra i izjavila da će ubuduće za svaku neistinitu vest koju objave o njoj ili njenom ocu tužiti medije. 

Zbog svih natpisa koji su je pratili u medijima i spekulacija da ćerke nisu podigle očev grob kao i da ga niko ne posećuje, Sandra je objavila fotografije. 

Na očevom grobu bila je sa najstarijom sestrom Amelom koja živi u Americi.

„Amela je i podigla spomenik našem ocu. Sa najmlađom sestrom nisam u dobrim odnosima jer ona i njena majka nikada nisu imale želju da imaju bilo kakvu vrstu komunikacije sa mnom i sa mojom sestrom. To je njihova želja. Ja zaista ne želim nekoga ko mene ne želi“, rekla je u jednom intervjuu Sandra. 

Podsećamo, Sandra je jednom prilikom izjavila da bi volela da bude upola uspešna kao što je bio njen otac Nino koga smatra pevačkom legendom. Ona je nedavno nastupila na koncertu koji je održan na desetogodišnjicu od njegove smrti i jedva je uspela da zaustavi suze OVDE

Autor: A. Bakić