Login/Registracija

RAZVELA SE ZVEZDA GRANDA: „Bolje razvod nego svađa“

Nikola Ajdinović poznatiji kao Šećer, nekadašnji finalista „Zvezda Granda“ i jedan od najtraženijih pevača, razveo se nakon 7 godina braka. 

Pevač je za Grand Online potvrdio da više nije u braku, iako su svi verovali da će zauvek biti zajedno.

– Bolje je da se rastanemo i razvedemo, nego da se svađamo. Poslednjih godinu i po dana bili smo na ratnoj nozi, a već 11 meseci nismo zajedno – potvrdio je Šećer za naš portal i istakao da iako se ljubav ugasila, zauvek će ostati povezani jer imaju dvoje dece.

– Ono što se dešava između nas roditelja treba da ostane između nas jer naš odnos nikako ne sme da utiče na našu decu. Samo zbog njih bivša supruga i ja smo ostali u kontaktu. Mislim da svaki iole razuman čovek tako razmišlja jer prvenstveno misli na svoju decu, pa tek onda na sebe istakao je Ajdinović. 

Iako nisu uspeli da prevaziđu krizu u braku koja je trajala više od godinu dana, zbog čega mu je na neki način žao, ne krije da je srećan što je ponovo solo. Mada o novoj ljubavi trenutno ne razmišlja. 

– Konačno sloboda – našalio se pevač i dodao:  – Uživam u slobodi, ali još uvek nisam spreman za novu ljubav. To mi ne treba za sad! 

Nakon razvoda posvetio se sebi i doživeo neverovatnu transformaciju. Prvo je poradio na imidžu koji je podrazumevao puštanje brade, a ubrzo zatim stavio i minđušu, ali kako kaže, sve je to bio privremeni hir.

– Jedno vreme sam puštao bradu i to je bio deo mog nekog novog imidža, ali mislim da mi je trenutna dužina brade najbolja. Što se tiče minđuše, to više ne dolazi u obzir. Iskreno da vam kažem, to je više bilo neko zezanje – iskren je nekadašnji finalista. 

Podsetimo, tokom takmičenja Nikola je isticao da mu je porodica najveća podrška, kao i da njegova supruga u potpunosti razume njegovo odsustvo. 

– Porodica ima puno razumevanja za ono što radim i jako sam srećan zbog toga. Supruga mi je zapravo najveća podrška koju imam – izjavio je tokom učešća u „Zvezdama Granda“.

Mada je svoju porodicu vešto skrivao od očiju javnosti, pre dve godine napravio je izuzetak i povodom ženinog rođendana objavio njihove zajedničke fotografije. 

– Srećan rođendan, voljena moja ženo! Puno sreće, zdravlja i ljubavi želimo ti naša deca i ja – napisao je tada Šećer, nakon čega su usledili komlimenti za njegovu lepšu polovinu i komentari da pevač pored sebe ima pravu Šećerlemu. 

Foto: Privatna arhiva/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić