Login/Registracija

Raznežićete se kad čujete zbog koga bi Ljuba ofarbao bradu u belo i darivao poklone (VIDEO)

Ljubomir Perućica koji je u najluđoj noći nastupio sa svojim kolegama iz „Zvezda Granda“ u jednom beogradskom restoranu, uskoro će predstaviti publici čak tri nove pesme. Popularni pevač kaže da mu je prošla godina bila vrlo uspešna bez obzira na ljubavna razočaranja i za grand.online otkriva svoje planove za 2017. godinu. 

Po čemu ćeš pamtiti 2016. godinu?

Pamtiću ovu godinu po tome što sam kupio stan i što sam se konačno uselio. Bila je vrlo uspešna godina koju je obeležilo mnogo posla i lepih pesama. Uskoro ću predstaviti tri nova singla i jedva čekam. 

Za koga bi obukao kostim deda Mraza?

Obukao bi za mamu i tatu pošto su se oni trudili oko mene sad je red da ja njima vratim. Obučem kostim, malo ofarbam bradu i donesem poklone. (smeh) 

Šta ćeš kuvati za praznike?

Retko spremam ali volim da kuvam kad mi dođe društvo. Obično napravim pastu ili picu. Volim italijansku kuhinju i obično odaberem nešto što se brzo i lako sprema i za šta je potrebno samo malo truda i volje. Za Božić obično idem kući pa mama sprema ručak. 

Koje su tvoje želje za 2017. godinu?

Voleo bih da srmšam i da imam više vremena za sebe. Fotografija mi je hobi, a obožavam i skijanje. Bilo bi lepo kad bih mogao češće da odmaram i da se posvetim tome. Pored toga, ipak mi je najvažnije da u Novoj godini imam hit pesmu!

Poslušajte pesmu „Ti me ljubiš najbolje“: 


Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Bakić